Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги цифрового друку на одязі

Цифровий друк є дієвим методом виготовлення різних видів продукції на тканини. В даний час все більшої популярності набуває прямий цифровий друк на одязі (Direct-to-Garment).

Загальновідомо, що цифровий друк на тканині є надійним способом виробництва довговічних високоякісних миючих / витримуючих кілька прань виробів, таких як вивіски, одяг, домашній декор і різні технічні тканини.

Численні досягнення, пов'язані з удосконаленням друкуючих головок, чорнила, варіантів попередньої обробки і друкарського обладнання в поєднанні з простотою транспортування текстильних виробів сприяли появі на ринку економічних рішень для друку на тканині.

Прямий друк на одязі, замовити який можна тут, може виконуватися на білих або кольорових виробах, але для кольорового одягу часто потрібна попередня обробка та нанесення основи з білих чорнила, на яку буде наноситися колір.

У той же час в сегменті прямого друку на одязі помітний двозначне зростання, оскільки надають такі послуги компанії прагнуть задовольнити зростаючий попит: затребувані креативність, персоналізація, більш швидкі терміни виконання робіт.

У сегменті футболок з нанесеним зображенням вироби, видрукувані способом прямого цифрового друку займають близько 9%. Північна Америка залишається в авангарді галузі з т.з. обсягів друку та роздрібної вартості.

Північно-Американський ринок прямого цифрового друку на одязі в даний час оцінюється більш ніж в $ 2,5 млрд, і очікується, що його сукупний річний ріст складе 20,5% до 2021 року.

Масова кастомизация, популярність персоналізації і екологічні вигоди сприяють зростанню сегмента оперативного друку на одязі на вимогу.

Інноваційні інструменти робочого процесу і простота використання створюють потенціал зростання в нових сегментах. Підвищення популярності синтетики також створює додаткові можливості в комерційної та промислової друку.

Ключові галузеві тенденції

За останні кілька років постачальники і провайдери послуг стали каталізаторами декількох ключових тенденцій, які стимулюють попит на пряму цифрову печатку на одязі. Серед цих тенденцій:

Масова настройка (кастомізація): масова кастомизация створює потребу в наборі інструментів, який забезпечує короткострокове виробництво. Це дозволяє всім учасникам ланцюжка виробництва одягу прискорити оборот, мінімізувати відходи і скоротити запаси.

В середньому витрати на одяг на душу населення в США в 2017 р становили $ 795, і, звичайно, частина цього бюджету була витрачена на футболки.

Персоналізація. Сьогоднішні споживачі мають гостру потребу в самовираженні, і на поширення цієї тенденції часто впливають популярні знаменитості або актуальні поточні події. Багато споживачів використовують одяг, щоб підкреслити свою індивідуальність, і це підстьобує розвиток персоналізації в сегменті прямого друку на одязі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.