Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Прогнози на футбол: що потрібно знати?

Ставки на спортивні події - розвага, яка привертає увагу багатьох людей. Багато вболівальників мріють про те, щоб стабільно заробляти на своєму досвіді і знаннях, і вистачає гравців, які вже зуміли цього домогтися. Прогнози на футбол на сьогодні є найпопулярнішим різновидом парі. На них припадає до половини від загального обсягу ставок.

Причини такого попиту очевидні:

  1. багато хто вважає, що прекрасно розбирається в цій грі;
  2. основна увага в лініях букмекерів приділена саме футбольним матчам;
  3. доступні ставки як на відомі турніри, так і на ігри екзотичних чемпіонатів.

До речі, якщо вас цікавлять прогнози на чемпіонат Англії, то радимо перейти за посиланням https://ua-football.com.ua/chempionat-anglii-prognozy/ вже зараз.

Щоб грати в букмекерській конторі, необов'язково навіть покидати межі своєї кімнати. У всіх провідних БК прогнози на футбол сьогодні можна робити онлайн. Достатньо зареєструватися на сайті і поповнити ігровий рахунок. Користувачі мобільних пристроїв можуть з комфортом ставити як в браузері, так і через додаток.

Новачки, як правило, намагаються вгадувати результати матчів. Це найпростіший вид ординарних парі: потрібно вказати перемогу однієї з команд або нічию або те, що один з суперників не програє. Також можна ставити на конкретний результат і отримувати виплати за підвищеним коефіцієнтом. Здавалося б, при хорошому знанні матеріалу гра в конторі дає легкий заробіток, але на практиці все набагато складніше.

Як правильно робити прогнози на спорт в нинішніх реаліях?

Почнемо з того, що в наші дні футбольні матчі стали особливо непередбачуваними. Після тривалої карантинної паузи кількість сенсаційних результатів в провідних європейських чемпіонатах і міжнародних турнірах зросла в рази. Будь-який фаворит може програти аутсайдеру, причому навіть з розгромним рахунком, а вже в наступному турі без боротьби перемогти свого головного конкурента.

Робити правильні прогнози на спорт в таких умовах складніше, ніж зазвичай. До стандартних факторів додалися ризики, пов'язані з COVID-19. У день матчу будь-яка команда може втратити відразу кількох провідних гравців, і тоді доведеться терміново коригувати плани. Особливо важко в цій ситуації топам, гравці яких змушені тривалий час проводити по два поєдинки в тиждень на високому рівні.

Замість вгадування результатів краще переключитися на більш надійні ставки. Досвідчені гравці активно вибирають системи - різновид експресів (кілька парі в одному), що дозволяє залишатися у виграші навіть при 1-2 помилках.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.