Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чому рухомий рядок - один із найбільш відомих видів реклами

Світлодіодний рухомий рядок завжди привертає увагу. Кожен це знає по собі: адже під час перегляду новин рядок зі зведенням останніх подій в нижній частині екрана незмінно привертає увагу. Той же принцип використовується і в рекламі.

Ефективний вид реклами

Рухомий рядок від Star LED затребуваний серед рекламодавців з тієї причини, що людині, яка сприймає інформацію складно від неї відірватися. Поки не буде прочитана вся інформація, погляд читача прикутий. Це обумовлено природним інтересом. Світлодіодне табло з рухомим рядком встановлюється в маршрутних таксі, кафе, різних організаціях. Вартість його невисока. Але при цьому таке табло робить рекламу більш помітною і звертає на себе увагу відвідувачів. Наприклад, звичайний перехожий, якого вона приверне, може стати гостем кафе або салону краси.

Головний плюс рухомого рядка полягає в його поліфункціональності. Адже з його допомогою відображається не тільки текст, а й інформація в різних варіантах уявлення. До цих варіантів відносять:

  1. Анімацію.
  2. Різні світлові ефекти.
  3. І навіть відео.

Крім повідомлень рекламного характеру рухомий рядок може показувати і такі дані, як час доби, число, погоду. В останньому випадку необхідне укомплектування рядка температурним датчиком, при цьому цена бегущей строки зросте несуттєво.

Як підібрати рухомий рядок?

При виборі даного типу реклами важливо враховувати наступні фактори:

  1. Те місце, де вона буде розміщуватися. Рекомендується розміщувати рекламний рядок там, де його побачить максимальна кількість глядачів. У цьому полягає основний критерій ефективності світлодіодного рядка. Але при цьому варто пам'ятати і про площу розміщення. Адже може статися і так, що рядок закриє інші рекламні оголошення, або не буде відповідати нормам розміщення конструкцій рекламного типу.
  2. Довжина і ширина. Ця умова теж важлива. Якщо рядок занадто вузький, то читачі будуть сприймати його гірше. Варто тільки чомусь відволікти перехожого, і він відразу втратить смислову нитка інформації. Також тексту не повинно бути багато. Навряд чи хтось стане спеціально зупинятися, щоб прочитати рекламу до кінця. Послання має бути чітким, ясним, коротким.
  3. Висота. Цей показник визначає дальність видимості. Рекламний рядок не повинен розташовуватися дуже низько або занадто високо.

Експерти вважають, що рухомий рядок - набагато більш ефективний тип реклами, ніж звичайна вивіска. Тому рекламодавцям неодмінно варто звернути увагу на цей варіант. Адже він швидше дозволить наростити потік клієнтів - а отже, і прибуток.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.