Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Пакети з брендовими логотипами

Нанесення зображень на пакети з брендовими логотипами здійснюється методом шовкотрафаретного друку. Даний спосіб друку пакетів доцільний для тиражів від 100 шт до 5000 шт. При замовленні кількості понад 5000 шт дешевше обійдеться спосіб флексодруку. Пакети з брендовими логотипами, нанесеними трафаретним способом, стійкі до механічних впливів, і завдяки широкій палітрі фарб виглядає яскраво і презентабельно!

Шовкотрафаретне обладнання, яке ми використовуємо, дозволяє друкувати пакети типу "банан" і пакети типу "майка". Пакети типу "банан" ми використовуємо м'які, вони НЕ шарудять, щільністю 50 мкм, з посиленою вирубною ручкою і донною складкою. Пакети типу "майка" використовуються такі, що шарудять, щільністю 20-30мкм.

Пакети з брендовими логотипами, замовити які можна тут, знаходить все більшу популярність серед рекламних носіїв. У них упаковують подарунки, сувеніри, і абсолютно будь-які презенти, а присутність на пакетах логотипу компанії робить пакети відмінним інструментом іміджевої реклами. Пакети типу "майка" широко використовуються в ресторанах для упаковки їжі, в автосервісах для упаковки автозапчастин.

Пакети з брендовими логотипами це вкладення з високою швидкістю окупності!

Для чого потрібна пакети з брендовими логотипами?

Пакети з брендовими логотипами - це прекрасний рекламний носій. Для організації, яка прагне підтримувати свій імідж на висоті, пакети з логотипом грають дуже важливу роль. Проведення промо-акцій або презентація до ювілею - всюди знадобиться пакети з брендовими логотипами.

Наскільки довговічні пакети з брендовими логотипами?

Пакети з брендовими логотипами ми здійснюємо методом шовкотрафаретного друку. Пакети з брендовими логотипами, нанесені методом шовкографії, це один з найбільш довговічних способів нанесення на пакети. Нанесення на пакети здійснюється водними фарбами, які нешкідливі для навколишнього середовища. Також багата палітра фарб зробить друк на пакетах яскравим і привабливим!

Як вибрати пакети? На що орієнтуватися при виборі

Вибираючи пакети, в першу чергу зверніть увагу на розмір пакета і вантажопідйомність. Потрібно враховувати, що габарити пакету повинні бути завжди трохи більше вашої продукції, так би мовити - з запасом.

Як замовити пакети з брендовими логотипами?

Для замовлення пакетів з логотипом Вам достатньо зателефонувати нашим менеджерам за телефонами в розділі - контакти. Наш фахівець надасть вам будь-яку інформацію щодо наявних у нас пакетам, а також зробить індивідуальний прорахунок вашого замовлення! Також дуже легко замовити пакети з логотипом онлайн!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.