Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Інверторні кондиціонери Cooper & Hunter

Про інвертори

Споживач оцінив переваги інверторних моделей над традиційними версіями, що функціонують в режимах «старт / стоп». Їх двигуни при досягненні заданих кліматичних параметрів не вимикаються, а максимально зменшують кількість обертів і при необхідності знову збільшують. В результаті економія електроенергії в річному численні - в залежності від режиму використання - може досягати 40%.

Вона пояснюється тим, що при запуску двигун кондиціонера, нехай і на короткий час, але споживає, так звані, «стартові струми», перевищують робочі значення в рази. А оскільки включень досить багато, то в цілому набігає цілком пристойний сукупний обсяг. Плюс, подібний робочий режим, як переконливо доведено на практиці, вкрай негативно відбивається на довговічності обладнання.

Кліматичні продукти Cooper & Hunter виробляються в Китаї, на одному з найбільших заводів планети в щорічних обсягах, що обчислюються мільйонами одиниць. Вони сертифіковані для продажу на ринках США і Європи, оскільки відповідають найвищим міжнародним і галузевим стандартам. Зовсім мало хто здогадується, що даний китайський виробник постачає свої інноваційні компресори навіть таким гігантам, як Mitsubishi і Daikin, які позиціонують свою техніку, як преміальну.

Надійність, функціональність і довговічність характерна для всього модельного ряду, в якому реалізовані фактично всі сучасні технології. Мова, перш за все, йде про самоочищення фільтрів і самодіагностики несправностей.

Особливості кліматичної техніки C & H

Кліматичне обладнання даної торгової марки в залежності від потужності і способу кріплення ділиться на: настінні, віконні, стельові, спліт та мультизональні системи. Найбільш зручним варіантом побутового призначення вважаються настінні кондиціонери.

Особливості кліматичної техніки C & H полягають не тільки в найвищій якості виконання, а й в різноманітному функціонал. За рахунок чого використання пристроїв стає більш зручним і ефективним.

Кліматична техніка cooper hunter передбачає:

  1. хорошу вентиляцію й очищення повітря;
  2. Розумне управління дистанційно, в тому числі спільно з системами розумного будинку;
  3. наявність таймера і інших важливих функцій;
  4. гарантія екологічної чистоти і безпеки, що важливо.

Вся кліматична техніка бренду має сертифікат OHSAS18000 про екологічну безпеку.

Конкурентні переваги кондиціонерів Сooper & Hunter

Складові успіху компанії укладені в прості правила: ретельний контроль виробництва, відповідальність за кінцевий результат, продумана маркетингова стратегія, високий рівень надійність обладнання, сучасний дизайн і унікальні можливості. Кліматична техніка C & H, має такі переваги:

  1. привабливий дизайн;
  2. наявність захисту від механічних пошкоджень;
  3. високий показник ефективності;
  4. інтелектуальне управління;
  5. доступна ціна.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.