Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Затіняюча сітка - що треба знати

Залежно від показника щільності або розміру осередків, вони можуть створювати, як більш, так і менш густу тінь, і навіть стати світлонепроникними практично повністю. І сьогодні більш-менш щільна сітка затіняюча в Інтернет-магазинах пропонується з широким вибором і за доступними цінами.

Матеріальна частина

Затінюючі сітчасті матеріали виготовлені з полімерів (поліетилен або поліпропілен) особливих сортів, тому відрізняються високими якісними показниками і доступною ціною. Щоб придбати затеняющую сетку, переходьте за посиланням. У числі їх переваг, в першу чергу стійкість в таких умовах:

  1. біологічна агресія - не гниють, не пліснявіють, не з'їдаються тваринами,
  2. волога - не вбирають воду, не розмокають під проливним дощем,
  3. механічні навантаження на розтягування і стиснення,
  4. миючі засоби та інші поверхнево-активні речовини,
  5. температурні коливання,
  6. хімічно-агресивне середовище (кислотне і лужне), в тому числі атмосфера промислових зон і великих міст.

Такі сітки еластичні і легковажні - в залежності від щільності питома маса вище або нижче, а в цілому, становить близько 100 грамів на 1 квадратний метр.

Вартість сітки затеняющей, в загальному, по ринку і, зокрема, Інтернет-магазині https://sad-ogorod.in.ua/zatenjajuschaja-setka/ залежить від марки виробника, матеріалу, щільності і метражу. Цей виріб продається в рулонах, що містять 10, 20, 50 або 100 метрів погонних; при цьому, стандартна ширина зазвичай складає 3, 4, 5, 6 або 8 метрів. Розмір осередків залежить від ступеня затінення, а в загальному, складає близько 1 міліметр.

Щільність тіні, створюваної сіткою, становить 45%, 60%, 70%, 80%, 85% або 95%, а щоб отримати повну 100% -ву темінь, матеріал слід скласти в два-три шари.

Функціональність

Замовити сітку затінюючу в Україні ви можете в компанії https://sad-ogorod.in.ua, що нескладно і недорого - як з доставкою, так і самовивозом з нашого офісу. Тим часом, вона дуже практична і навіть універсальна в професійному застосуванні і в побуті.

Матеріал встановлюється на каркасах (заводського виготовлення або саморобних), а фіксується просто і надійно - металевими або пластиковими кліпсами. Можна використовувати білизняні прищіпки і шнури. У будь-якому випадку, з її допомогою ви зможете ефективно регулювати інтенсивність освітлення різних об'єктів:

  1. двір (ділянка або весь повністю),
  2. приміщення,
  3. сад, город, і квітник
  4. спорудження типу курінь, навіс і т.п.,
  5. тераса (зокрема, альтанка, балкон, веранда).

Завдяки дрібнопористій структурі такі матеріали можуть створювати і побічний ефект - захист від комарів і мух. Крім того забарвлення (глянсова чорна, сині або зелені відтінки) забезпечує спорудження приємний зовнішній вигляд, як зсередини, так зовні.

Відзначимо, що в агробізнесі легкі, міцні і недорогі затінюючі матеріали використовуються з високою економічною ефективністю. І фахівці з рослинництва, і любителі саду і городу знають, що надлишок сонячного світла шкідливий для рослин, навіть тепло- і світлолюбних. З іншого боку, сітки затінюючі, в тому числі доступні в магазині sad-ogorod.in.ua, дозволять вам вирощувати тіньолюбиві рослини на відкритих ділянках.

Регульована тінь забезпечує рослинам захист від перегріву, а грунту - від швидкого зневоднення. При цьому, процеси фотосинтезу і дозрівання плодів проходять в нормальному режимі. В цілому, сітчастий захист ефективно допомагає отримувати високі врожаї плодів, овочів і (або) квітів, а земельні площі використовувати з найбільшою економічною ефективністю.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.