Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Коли потрібна процедура омолодження обличчя?

Якщо змінився овал обличчя, з'явилися брилі і обличчя "повзе" вниз, то рекомендується зробити SMAS-lifting на ультразвуковому апараті LIFTERA першим етапом. Потім ввести філери в області щік, вилиць і навколо рота. Такі процедури досить зробити один раз в рік.

Якщо ж хочеться просто підтягти все наверх, то можна зробити нитки. Вони розсмоктуються, і ефекту від ниток вистачає в середньому на 6-8 місяців.

При появі дрібних зморшок, плям, зруйнованих зірочок і розширенні судин, загальної млявості шкіри і її в'ялості - можна робити все: біоревіталізацію, лазери і стимулюючі ріст колагену апарати. Вибрати відповідну вам процедуру можна відштовхуючись від проблеми, а простіше проконсультуватися з спеціалістом на сайті https://slim.ua/uk.

Найактуальніші тренди омолодження обличчя в 2021 році

Щорічно ринок косметологічних послуг радує пацієнтів новими процедурами, кожна з яких має свої безперечні плюси. Користуватися всіма доступними способами омолодження неможливо, та й не потрібно. Так що ж вибрати, якщо хочеться отримати найкращий результат? Сьогодні ми розповімо про найкращі та найбільш ефективні методики в 2021 році, які продовжать молодість особи або зітруть з нього десяток прожитих років.

ClearLift - омолодження - в чому ж секрет?

ClearLift - омолодження грунтується на технології фотоакустичний сигналу клітинам активно стимулювати гіалуронову кислоту, еластин і колаген.

Це і є те саме омолодження, відгуки про який сьогодні можна почути всюди! Адже саме тоді, коли наша шкіра втрачає еластин і колаген, вона поступово втрачає і свою красу.

Фракційний неабляціонний лазер Q-Switched 1 064 ClearLift викликає контрольоване пошкодження глибоких шарів шкіри не пошкоджуючи епідерміс, стимулює синтез колагену і сприяє підтяжки шкіри. Ефект від маніпуляцій накопичувальний і з кожною процедурою ви будете подобатися собі все більше і більше.

СМАС ліфтинг обличчя

Ультразвукова підтяжка обличчя (СМАС-ліфтинг) не дарма називається безопераційною підтяжкою. Цей спосіб омолодження заснований на тих же медичних умовах, що і хірургічне втручання, але не травмує пацієнта. Ультразвук впливає на м'язово-апоневротический шар (SMAS) і підтягує овал без розрізів і ін'єкцій.

Як працює СМАС-ліфтинг

Апарат СМАС впливає на тканини обличчя високочастотними ультразвуковими хвилями. Його унікальність в тому, що за допомогою спеціальних насадок можна опрацьовувати м'язові і апоневротіческіе лінії з тією ж точністю, що і скальпель.

Ультразвук проникає на достатню глибину, що дозволяє йому пошкоджувати тканини, змушуючи з посилено регенерувати і оновлюватися. Технологія High Intensive Focused Ultrasound (HIFU) дає можливість точково коагулировать тканини в проблемних зонах. Короткострокове нагрівання і скорочення призводить до утворення нових колагенових і еластинових волокон в пошкоджених зонах. Такий вплив дозволяє підтягнути овал, повернувши молодість і красу.

Методика не втрачає своєї унікальності та інноваційності незважаючи на те, що з'явилася вперше в 1982 році. Спершу SMAS був узятий на озброєння хірургами і тільки потім методику об'єднали з ультразвуком, дозволивши пацієнтам не проходити через складні й болючі операційні процедури.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.