Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ЗНО не за горами: як грамотно підготуватися?

Не варто відкладати в довгий ящик підготовку до важливих іспитів, особливо, до ЗНО. Завжди учням здається, що часу ще багато, але на ділі - він летить занадто швидко і ось ЗНО вже на носі. Тому старшокласникам слід відповідально підійти до питання підготовки і вибрати для себе методи отримання знань.

Способів підготовки кілька:

• самостійне вивчення;

• знання від шкільних вчителів;

• репетитори з окремих напрямків;

• курси підготовки від ВНЗ;

• онлайн-курси приватних шкіл. Якщо вас зацікавив даний спосіб підготовки, то радимо перейти на сайт https://vdalo.school/ru/ вже зараз.

Самостійна підготовка

Само собою, учень може засвоювати і отримувати знання самостійно. Але для цього потрібно добре розуміти програму незалежного оцінювання і знати структуру тесту. Інакше підготовка може виявитися марною для ЗНО. Плюс до всього, для складання іспиту на 170-200 балів, Вам будуть потрібні деякі знання за межами шкільної програми.

Шкільні вчителі

Факультативні завдання найчастіше спираються на завдання і помилки минулих років. Основним недоліком є ​​те, що дані не завжди актуальні, адже програма ЗНО вдосконалюється з року в рік.

Репетитори

Тут все залежить від самого викладача. Батькам варто ретельно підбирати приватних вчителів, тому що їх багаж знань визначає якість подальшої підготовки.

ВНЗ та їх програма підготовки

ВНЗ проводять підготовчі заняття протягом півроку, 3-4 рази в тиждень. Передбачається підготовка з окремого предмету або ж, по декількох дисциплінах. Раніше університетські курси давали перевагу при вступі, чим обумовлена ​​їх популярність. Але, на даний момент, це не більше, ніж репетиторство від викладачів вищої школи.

Онлайн-курси навчальних центрів

Дистанційні курси, мабуть, найпрогресивніший спосіб отримання знань для зовнішнього незалежного тестування. Онлайн-режим дозволяє скласти оптимальний та індивідуальний графік занять, скоротивши час на поїздки до репетиторів. Контроль знань кожного учня виключає прогалини в знаннях, адже їх швидко виявлять і усунуть професійні вчителі. Власний прогрес кожен учень може побачити на зрізах знань.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.