Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати лампи для фар головного освітлення автомобіля

Від роботи фар головного освітлення автомобіля залежить безпека учасників дорожнього руху в темний час доби, негоду. Світловий потік допомагає правильно оцінити ситуацію на дорозі, уникнути зустрічей з пішоходами, ямами і горбами. Все, що відбувається в дорозі допомагає побачити мініатюрний видатковий елемент лампа H4.

Вона встановлюється в автомобілях з двухфарним освітленням, і відповідає за роботу ближнього і дальнього світла. Цей елемент не довговічний. Рано чи пізно лампочка перегорає і вимагає негайної заміни. Рух без світла навіть одного світлового приладу загрожує створенням аварійної ситуації. З плином часу лампи перегорають і вимагають заміни. Однак в в асортименті магазинів аксесуарів представлений величезний вибір ламп.

Кращі галогенні лампи H4

Промисловість виробляє різні типи подібних виробів. Крім стандартних, що користуються особливою популярністю на сайті https://nanoled.com.ua/ru/avtolampy-s-cokolem-h7/ через доступну ціну і хороші технічні характеристики, випускають лампи:

  1. Ті, хто має тривалий робочий ресурс.
  2. Що володіють підвищеною потужністю.
  3. З збільшеним потоком світла.
  4. Комфортним освітленням для очей.
  5. Жовтим світінням для поганої погоди.

Автолюбитель повинен вибрати потрібний вид виходячи з умов експлуатації автомобіля, конструкції фар, місцевих кліматичних умов.

Як підібрати лампи H4 для автомобіля

Перш за все, слід визначитися, які лампи для головного системи освітлення підходять. Отримати інформацію можна офіційного дилера при техогляді або в інструкції по експлуатації авто. У документах зазвичай вказується кілька варіантів.

Лампи з цоколем H4 найбільш поширені на машинах від європейських виробників, оснащених двома фарами головного світла. Основна особливість таких пристроїв - двуспіральная конструкція, що дозволяє працювати в режимі дальнього і ближнього світла.

При покупці лампи слід врахувати кілька параметрів:

  1. Потужність - стандартний показник для ламп H4 - 55-60 Вт.
  2. Інтенсивність світлового випромінювання - серед представленого асортименту можна знайти лампи підвищеної світловіддачі. Однак при виборі слід врахувати і технічні можливості фар. Найчастіше через їх будови неможливо отримати обіцяне виробником посилення світлового потоку.
  3. Колірну температуру - цей показник вимірюється в К. Найбільш комфортним для очей вважається відтінок, максимально наближений до денного світла.
  4. Ресурс - вказує на термін експлуатації лампи. Моделі з підвищеною світловіддачею відрізняються невеликою тривалістю роботи.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.