Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати студію для створення сайту?

Якщо було прийнято рішення про те, щоб створити сайт для бізнесу, варто звернутися за допомогою до фахівців вебстудії. Як знайти відповідних фахівців? Далі в статті спробуємо з цим розібратися.

Якщо мова йде про серйозний проєкт або інтернет-магазин, найкраще звернутися за допомогою у вебстудію, а не користуватися послугами фрилансерів. Для пошуку гарних виконавців необхідно ознайомитися з портфоліо відповідних вебстудій і прочитати клієнтські відгуки. Знайти їх можна за допомогою пошукових систем. Важливо уважно подивитися на сайти цих студій, після чого зателефонуйте туди, де присутньо більше інформації.

У вебстудію входить команда досвідчених розробників - вебмайстри і дизайнери, копірайтери і програмісти. Дані фахівці відповідають за різні етапи створення сайту. Кожен покликаний виконувати свою частину роботи, вирішуючи поставлені завдання.

Переваги роботи з професійною вебстудією наступні:

  1. Професійний підхід. Завдяки величезному досвіду в реалізації різних проєктів і розумінню суті процесів співробітники вебстудії готові впоратися з будь-якими за складністю проєктами.
  2. Гарантії. Всі стадії створення сайту будуть позначені у договорі або технічному завданні. Тому замовник може з самого початку вказати, що реалізація певних завдань входить в загальну вартість розробки проєкту.

Варто зазначити, що создание сайта в хороших студіях зазвичай є регламентованим процесом, а також процеси розробки мають фіксацію в документальній формі. Тому клієнт в будь-який момент може дізнатися заздалегідь про терміни реалізації кожного етапу.

Вибір виконавця для створення сайту

Як правило розробка будь-якого вебресурсу у вебстудії починається із заповнення брифу. Йдеться про документ з підготовчою інформацією. Зазвичай тут прописується тип, дизайн сайта і виконувані завдання, категорія відвідувачів та інформація про конкурентів.

Перед укладенням договору про співпрацю часто проводиться кілька зустрічей, що дозволить визначитися з дизайном, структурою і специфікою виконуваних робіт.

Важливо пам'ятати про те, що сайт вимагає постійного оновлення та просування. Мається на увазі поява нового контенту, розширення можливостей і так далі. Тому ці завдання варто так само довірити перевіреним виконавцям.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.