Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Підшипники бренду FAG - що треба знати

Наша компанія пропонує ознайомитися з концерном FAG - виробником підшипників преміальної якості.

Популярний у всьому світі німецький бренд FAG відомий низкою переваг, серед яких:

  1. постійна розробка та впровадження інноваційних технологій;
  2. високий рівень сервісу;
  3. строгий контроль кожного етапу виготовлення виробу;
  4. відповідність виробленої продукції всім сучасним вимогам.

Кілька десятиліть роботи, близько 170 підприємств по всьому світу, більше 18000 співробітників і величезний каталог виробів - концерн FAG один з найуспішніших виробників підшипників і супутніх товарів. Він впевнено займає лідерські позиції в даній галузі і забезпечує своєю продукцією безліч підприємств в різних сферах.

Підшипники бренду FAG мають бездоганну репутацію завдяки своїй довговічності, надійності і якості.

Історія бренду

Компанія FAG розпочала свій шлях у 1883 році в Німеччині. Засновником бренду є Фредерік Фішер - розробник машини для шліфування прецизійних куль. Вона стала справжнім проривом, оскільки дозволила досягати потрібної точності в роботі, що було неможливим при ручній обробці.

Ця розробка дозволила бренду FAG охопити безліч різних сфер і в результаті стати провідним світовим виробником підшипників і супутніх товарів.

У 2002 році бренд FAG придбав холдинг INA. На даний момент компанія входить в Schaeffler Group Industrial.

У яких сферах застосовують підшипники ФАГ?

Продукцію даного бренду активно використовують в машинобудуванні, енергетиці, автобудівельній сфері, металургії, залізничної галузі та багатьох інших.

Види підшипників

Виробнича база бренду FAG постійно поповнюється новими виробами, завдяки інноваційному підходу і постійної розробки.

В каталог бренду входять такі види підшипників: радіальні, радіально-наполегливі, роликові, сферичні кулькові, що закріплюються, а також їх корпусу і стягнуті втулки.

Ця продукція представлена в каталозі нашого магазину і доступна до придбання.

Оригінальність

Так як бренд FAG популярний по всьому світу - досить часто зустрічаються підробки. Тому в першу чергу потрібно перевірити оригінальність продукції. Більш детально - на сайті uzp.net.ua/ru/brendy/fag.

Зробити це можна проаналізувавши упаковку (вона повинна бути виготовлена з якісного, щільного картону в червоно-білому забарвленні, а сама деталь обов'язково знаходиться в целофановій обгортці). Оригінальний підшипник FAG повинен бути відзначений артикулом, назвою країни, в якій проведений, і власне виробником. Ці номери надруковані на обоймі.

Наш магазин гарантує оригінальність пропонованої продукції. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними постачальниками і впевнені в якості кожного товару з нашого онлайн каталогу.

Підбір підшипника FAG

Каталог підшипників FAG на нашому сайті надає можливість клієнту підібрати потрібний підшипник швидко і легко залежно від сфери застосування, розміром, каталожним номеру або маркування.

Наші менеджери нададуть покупцеві допомогу в підборі і проконсультують по питаннях, що цікавлять, а також нададуть всю необхідну інформацію.

Як купити підшипники FAG в нашому магазині?

Для того, щоб купити підшипники ФАГ, достатньо оформити замовлення або залишити заявку на нашому сайті. Наші менеджери зв'яжуться з клієнтом для уточнення всіх деталей.

Ми доставляємо підшипники і супутні товари в найкоротші терміни по всій території України.

Якщо вам потрібен якісний оригінальний підшипник німецького бренду FAG - залишайте заявку на нашому сайті!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.