Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Корейська косметика: ТОП сонцезахисних кремів

За що дерматологи люблять корейські сонцезахисні креми? По-перше, за високий SPF - зазвичай не менше 50. По-друге, за здатність блокувати обидва типи шкідливого випромінювання: промені UVA і UVB. По-третє, за хороші склади. Корейські креми з SPF не тільки борються з негативним впливом ультрафіолету, але і доглядають за шкірою.

Ми склали список засобів для обличчя з високим сонцезахисним фактором і кращими відгуками. Всі креми з SPF зроблені в Південній Кореї. Їх легко купити онлайн - достатньо посмотреть тут, або знайти в спеціалізованих магазинах.

Holika Holika - Aloe Soothing Essence 50SPF +

Південна Корея славиться косметикою з екстрактом алое. Такі засоби зволожують шкіру і підходять дівчатам будь-якого віку. Сонцезахисний гель-есенція з алое від бренду «Холіка Холіка» має легку текстуру. Крем з 50SPF + миттєво вбирається і не створює відчуття липкості. Його можна використовувати як самостійний засіб або базу під макіяж. Крем містить ромашку, тому легко впорається не тільки із захистом від сонця, але і запаленнями на обличчі. Ідеальний вибір для жінок з чутливою шкірою.

CosRX - Aloe Soothing Sun Cream

Сонцезахисний корейський крем від CosRX зволожує і оновлює шкіру. Він містить фільтр SPF50 PA +++, який блокує дію ультрафіолету. Крем з алое не тільки захищає, але і загоює пошкоджену шкіру, знімає запалення. А також прибирає небажаний блиск і володіє себорегулируючою дією. Крем CosRX SPF50 підійде для зрілої шкіри, він сприяє розгладженню зморшок. Хороший вибір після 30 років.

Elizavecca - Milky Piggy Sun Cream

Південнокорейський крем від сонця Elizavecca завоював тисячі захоплених відгуків у всьому світі. Він містить ніацин, який допомагає позбутися від недосконалостей, вирівняти тон шкіри, злегка освітлити обличчя. Як і в інших засобах бренду Elizavecca, в складі є колаген, який відповідає за глибоке зволоження. Індекс SPF - 50 PA +++. Відмінний корейський сонцезахисний крем для сухої, чутливої і вікової шкіри.

Village 11 Factory - Daily Mild Sun Cream

Village 11 Factory - бренд косметики з Південної Кореї, який не надто добре знають в світі. Однак в Азії він популярний. Сонцезахисний корейський крем для щоденного застосування живить і зволожує шкіру, але не створює відчуття липкості. Добре матує, знімає запалення, оберігає від ультрафіолетових променів (SPF50). У складі крему тільки натуральні компоненти з доглядаючими властивостями. Це один з кращих корейських засобів від сонця для жирної шкіри, яке також підійде для чоловіків.

Farmstay - Visible Difference Snail Sun Cream

Сонцезахисний равликовий крем з потужною УФ-захистом SPF50 дуже комфортно відчувається на шкірі. Він захищає від опіків і негативного впливу навколишнього середовища. А також захищає шкіру від пересихання, забезпечуючи глибоке зволоження. Крем з Кореї підходить і для жирної шкіри - він добре прибирає блиск, не закупорює пори. Муцин равлика - відмінний антивіковий засіб, що розгладжує зморшки. Корейський сонцезахисний крем бренду Farmstay - мабуть, самий універсальний засіб в нашій добірці. Він підходить всім.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.