Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Купуємо квадроцикл в Україні

Квадроцикли в сучасній Україні стали одним з найпопулярніших видів мототехніки і в містах і в умовах сільської місцевості. Вони широко використовуються:

  1. для подорожей;
  2. розваг;
  3. різних робіт в сільському господарстві та ін.

Широкий вибір квадроциклів пропонує покупцям спеціалізується на продажах сільськогосподарської техніки популярний онлайн магазин компанії «MotoGO». Фірма має офіційний статус дистриб'ютора безлічі японських і китайських марок. Прямі поставки від виробників дозволяють компанії встановлювати знижки на квадроцикли досить значних розмірів. Поєднання багатого вибору моделей і низьких цін на них і надає магазину високу популярність.

У магазині «MotoGO» покупці можуть придбати квадроцикли:

  • спортивні, що мають малу питому вагу, оснащені потужними моторами і великими колесами, що дозволяє їм долати практично будь-які перешкоди і розвивати велику швидкість;
  • турінгових, мають високу прохідність, оснащені КПП з повною або зниженою передачею і пріспсособленние для перевезень крім водія вантажі вагою до 350 кг., які мають значний запас ходу на одній заправці;
  • універсальні моделі з усередненими характеристиками;
  • дитячі, підліткові та ін.

В каталозі фірми можна знайти одно- і двомісні зразки.

Лідер продажу

Найбільшою популярністю серед купівельної аудиторії «MotoGO» користується сьогодні квадроцикли найвідомішого бренду YAMAHA. Характерний, трохи грубуватий дизайн продукції цієї марки пізнаваний у всіх країнах світу. Всі вони оснащені повним приводом, незалежною підвіскою, потужним двигуном і захисним покриттям, виконаним з металу і пластика.

Найбільш затребувані лінійки даного виробника: «Grizzly» складається з універсальних моделей і Raptor, квадроцикли цієї лінійки належать до мототехніки на чотирьох колесах спортивного типу. Перше місце за обсягом продажів вже досить довго утримує перший всюдихід, випущений виробником - модель «Grizzly 700». Найчастіше користувачі характеризують цей квадроцикл як «неубіваемий».

Далі за популярністю бренди виробників квадроциклів можна розташувати в наступному порядку: Spark «BRP», «Comman», «Hamer», «Hisun», «Forte», «Kayo», «Linhai».

Гарантія на всі екземпляри техніки в компанії «MotoGO» оформляються документально на 12 місяців. Працює доставка по Україні безкоштовно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.