Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Види ксероксів: окремий, багатофункціональний пристрій 3 в 1, портативний, вендінговий копіювальний апарат

Популярна офісна техніка, яку в народі ще називають ксероксом, стала невід'ємним атрибутом усіх сучасних офісів. Зараз просто неможливо собі уявити нормальну роботу без такого корисного винаходу.

Різновиди копірів

Перед придбанням ксерокса слід розібратися з деякими нюансами, прямо впливають на ціноутворення копірів і можливість їх придбання:

  1. сума грошових коштів, виділена покупцем на придбання апарата;
  2. володіння пристроєм необхідними функціями;
  3. відмова від додаткових функцій при необхідності.

Ксерокс - це що за пристрій? характеристики і застосування ксерокса

Завжди необхідно пам'ятати, що від кількості функцій пристрою безпосередньо залежить його ціна на сайті https://www.ru.xerox.ua. Якщо ксерокс має можливість створювати кольорові копії, то вартість значно збільшиться в порівнянні з апаратом, який виконує виключно чорно-білі. Те ж правило працює і з точністю до навпаки - якщо копір може робити по 100 копій на добу, він буде мати в рази меншу ціну, ніж пристрій, що створює по 1 000 копій.

Існує 3 основні різновиди копіювальних апаратів:

Аналогові.
Копіри даного типу ідеально підійдуть тим, у кого дуже скромний бюджет і хто не ставить за мету свого життя обладнати робоче місце високотехнологічними пристроями. Дані ксерокси прекрасно справляються зі своєю основною функцією, при дбайливому зверненні «проживуть» довгий термін, а їх ціну насилу можна назвати високою.

З мінусів можна виділити не цілком точні копії (хоча неозброєним оком навряд чи можна розрізнити недоліки), відсутність високого дозволу на кінцевих результатах і т. П.

Цифрові.
Якраз той випадок, коли в одному невеликому пристрої одночасно присутні:

  1. сканер;
  2. принтер;
  3. факс і т. д.

Крім очевидних можливостей в плані відправлення файлів через факс, створення скан-копій та ін., Якість кінцевого результату досить високо. Особливо це відчувається при порівнянні отриманих копій від аналогового копіра і цифрового.

Також в цифрових ксероксах набагато менше «зайвих» деталей, через що під час роботи він значно тихіше, а його налаштування досить варіативні. Знову ж таки в порівнянні з аналоговим. На апараті даного типу можна робити копії не тільки формату А4, але також візитки і широкоформатні документи. Ціна такого пристрою становить близько 10 тис. гривень. Це мінімум для чорно-білих ксероксів.

У переважній більшості випадків цифрові копіри коштують у кілька разів дорожче своїх аналогових побратимів. Порівнюючи дві схожі моделі ксероксів, слід бути готовим, що ціна цифрової моделі може бути в 4 рази вище.

«Кольорові».
Це пристрій не має аналогів. Кольорові ксерокси володіють значним спектром позитивних сторін, а їх мінуси цілком незначні:

  1. висока функціональність найвищої якості (сканер, факс і т. д.);
  2. володіння не тільки стандартної печаткою, а й лазерної;
  3. вражаюча швидкість роботи;
  4. сканування, друк - отримані результати не мають аналогів;
  5. можливість змінити все до останнього болтика (розмір майбутньої копії, її якість, дозвіл матриці, видалення дефектів «на ходу» і багато чого іншого).

Неможливо перелічити все, що може ця машина, адже не дарма цей тип копіра є «елітним». Вартість за струменевий кольоровий ксерокс починається від 25 тис. гривень і навряд чи має верхній поріг ціни за лазерний. 60 тис. гривень буде розумною ціною за чудовий лазерний копір, що володіє всілякими функціями найрізноманітніших напрямків.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.