Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Футболки жіночі - як обрати стильну річ на літо

Футболки на літо – універсальний повсякденний одяг, який легко комбінувати зі спідницями, шортами та легкими брюками різних фасонів. Футболка жіноча лічить дамам будь-якого віку та соціального положення.

Звертаємо увагу на якість матеріалів

Щоб відчувати себе комфортно та не страждати від жари, обирайте легкий одяг на літо із приємних натуральних матеріалів. Трикотаж, льон, котон не визиває неприємних відчуттів на тілі та дозволяє шкірі дихати.

Однак вироби із стовідсоткової натуральної тканини досить швидко витрачають свій початковий вигляд та розтягуються після частого прання. Щоб річ довше виглядала новенькою, зверніть увагу на жіночі футболки, де у складі є біля 15% еластану. Невеликий зміст синтетичних тканин зробить річ більш зносостійкою та практичною.

Модні футболки цього сезону

Міркуєте про модні образи на кожен день? Футболки для жінок доповнять літні повсякденні луки, а магазин модного одягу Issaplus допоможе з вибором трендових моделей.

  1. Футболка поло

Футболки с маленьким комірцем, які нагадують чоловіче поло увійшли до жіночого гардеробу. Це досить стримані універсальні моделі без принтів. Їх можна вдягати як на ділові зустрічі, так і на невимушені посиденьки з друзями.

  1. Подовжена футболка

Довгі моделі футболок вільного крою нагадують сукню. Подовжені футболки можна вдягати разом в джинсами чи шортами, а можна у соло варіанті. Такий фасон у стилі стріт кежуал подарує максимум комфорту та свободу рухам.

  1. Футболка з підплічниками

Трендом 2021 року стали підплічники, які дизайнери одягу додали до блузок, суконь та навіть футболок. Моделі з підплічниками найчастіше однотонні, без принтів та декору. Це лаконічні вироби, які добре підійдуть для роботи в офісі або для прихильників ділового стилю.

  1. Модель з вузлом

Навіщо в’язати вузол на футболці, щоб трішечки оголити низ живота, якщо є готові моделі з вузлом? Дизайнери все зробили, щоб полегшити нам життя та створити спокусливий образ на літо.

  1. Укорочена футболка

Така модель дуже привабливо виглядає разом зі спідницями та шортами високої посадки. Укорочена футболка додасть свободи та стилю до будь-якого розслабленого вуличного луку.

Кольори та принти

Сарафани жіночі та футболки на літо повинні відображати актуальну пору року та підкреслювати соковитість красок навколо. Насичений зелений, колір аквамарин, м’ятний та бірюзовий передадуть відчуття довгоочікуваного відпочинку на березі моря або в затишному лісі.

Жовтий, персиковий, помаранчевий нагадають про тепло, яке нам дарує сонячне проміння. А рожевий, кораловий та колір фуксія допоможуть висловити почуття, які сховані в серці кожної жінки.

Із актуальних принтів – квіткові та екзотичні мотиви, етнічні візерунки та абстрактні сюжети. Портрети героїв улюблених кінострічок та мультфільмів також можуть прикрашати футболки для жінок.

Ще одна модна тенденція – надписи чи цитати на футболках, які продемонструють ваші власні погляди на життя.

За матеріалами: https://issaplus.com/ua/



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.