Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати надійний сейф при переїзді в новий офіс

Якщо ви зняли в оренду або придбали приміщення для офісу, то перед вами обов'язково постане питання про покупку сейфа. На кожному підприємстві є предмети і документи, які повинні бути надійно захищені від злодіїв і сторонніх осіб. Для цих цілей використовуються офісні сейфи, що гарантують безпеку вмісту не тільки від викрадення, але і пошкодження під час пожеж та повеней.

У них зазвичай зберігають установчі, кадрові, бухгалтерські документи, печатки, гроші та інші цінності, ключі від додаткових приміщень. На невеликих фірмах всі ці об'єкти можуть зберігатися в одному металевій шафі, а на великому їх набувають для кожного відділу.

Яку модель сейфа вибрати для офісу

Випускаються сейфи у вигляді окремо розташованих шаф, тумб, які розміщуються під робочою поверхнею столів, монтуються в підлогу або стіни. Великою популярністю на сайті safe-dom.com.ua/ua/ користуються моделі, що вбудовуються в шафи - вони приховані від відвідувачів і органічно вписуються в дизайн інтер'єру.

Якщо купити занадто великий сейф, він буде займати багато місця в офісі і стояти напівпорожній. А якщо документи і речі для зберігання поміщаються насилу, то в ньому буде складно підтримувати порядок. Тому перед покупкою потрібно чітко уявляти, що саме і в яких кількостях буде зберігатися всередині, а потім підбирати модель потрібних розмірів.

Щоб вибрати оптимальний варіант з мінімальними тимчасовими і фінансовими витратами, найзручніше вивчати асортимент сейфів в каталозі інтернет-магазину. Наприклад, тут https://safe-dom.com.ua представлено близько 500 сертифікованих моделей, які відрізняються:

  1. по класу зберігання;
  2. за габаритами;
  3. за зовнішнім оформленням;
  4. за кількістю і типами замків;
  5. класами пожежної безпеки.

У сейфах може бути додаткове відділення, що закривається на ключ для зберігання печатки підприємства, різну кількість фіксованих або знімних полиць. Навіть в невеликих моделях вільно поміщаються стандартні папки з документами.

Який клас безпеки сейфа вибрати для офісу

Більшість сейфів виготовляється з металу з порошковим покриттям, а стінки мають різну товщину - від 1 мм і більше. Вироби з високим класом захисту зміцнюють бетоном і армованої сіткою, які ускладнюють процес висвердлювання замка потенційним злодіям, але такі сховища частіше використовуються в банках.

Для офісу підійде модель 0 або 1 класу з товщиною стінок до 3 мм і протипожежним захистом. Для безпеки використовуються ключові, електронні, механічні кодові замки, які забезпечують надійну перепону для злодіїв і перешкоджають доступу випадкових або спеціально цікавляться секретами компанії людей.

Щоб сейф було неможливо винести, в конструкції передбачені спеціальні петлі для кріплення до підлоги та стін.

Тільки правильна установка і фіксація за інструкцією гарантують заявлену виробником захист від пожежі і злому.

Купуючи меблі при переїзді в новий офіс, не забудьте заздалегідь вибрати місце, де ви встановите сейф, визначити, яка модель краще впишеться в інтер'єр, буде зручна для роботи співробітників і дасть вам відчуття впевненості, що ваші документи і цінні речі знаходяться в цілковитій безпеці.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.