Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати надувний човен для риболовлі, полювання, туризму?

Щодня бажання купити надувний ПВХ або гумовий човен відвідує сотні любителів активного відпочинку. Ми пропонуємо найкращий варіант - моделі човнів з сучасної човнової тканини, високоміцного полівінілхлориду. Ці засоби пересування по воді незамінні для рибалок, мисливців, природоохоронних організацій, рибоохорони, МНС, МВС, пунктів прокату шанувальників екстремального відпочинку, туристів-дикунів.

Надувний човен з ПВХ під мотор часто стає інструментом рятувальних станцій на пляжах, центрах водного туризму. З урахуванням широкого діапазону використання купити надувний човен від виробника на сайті https://www.redriver.ua/ru/naduvnye-bajdarki можна різної конфігурації та базової комплектації:

  1. недорогі гребні моделі з сланню - хороший варіант для 1-2 рибалок. Це найпопулярніша рибальське конфігурація з плоским дном. Виріб в зібраному вигляді легко поміщається в багажник авто, відрізняється стійкістю, яку забезпечує рейкова складається слань
  2. гребні моделі з навісним транцем являють собою удосконалений варіант традиційної веслового човна. Особливістю конфігурації є можливість установки на судно мотора потужністю до 5 кінських сил
  3. моторні моделі зручні у використанні, коли планується переміщення по воді на далеку відстань або важлива висока швидкість пересування
  4. кильові моделі відрізняються наявністю конструктивного елементу - надувного кіля і характеризуються поліпшеною керованістю. Надувний човен комплектується мотором до 35 коней. Вона добре ковзає по поверхні водойми, легко виходить на глісер

Переваги ПВХ човнів

Для тих, хто планує купити човен ПВХ в Україні, важливо якими характеристиками може похвалитися цей виріб. Основними експлуатаційними параметрами вінілових плавзасобів є:

  1. мала вага і невеликі габарити, у чому надувний човен з ПВХ виграє у гумового аналога
  2. висока міцність і, як наслідок, значний експлуатаційний ресурс
  3. ремонтопридатність - при проколі полотна його цілісність легко відновлюється ремкомплектом
  4. не потрібен спеціальний догляд - виріб не вимагає фарбування або обробки спеціальними засобами

Важливо відзначити продуманість моделей. Якщо ви все ще сумніваєтеся, купити гумовий човен або плавзасіб з ПВХ, то наведемо ще кілька аргументів на користь другого варіанту:

  1. полівінілхлорид не поступається, а то і перевищує характеристики міцності гуми
  2. човни з ПВХ відрізняються ергономічним дизайном і високою маневреністю

Надувний човен прослужить довгі роки, так як полівінілхлорид не пропускає воду, стійко переносить негативні зовнішні впливи:

  1. взаємодія з хімічними засобами, бензином, маслами
  2. ультрафіолет, температурні коливання
  3. помірні механічні навантаження

Де в Україні дешево купити надувний човен?

Важливо розуміти, що дешево купити якісний виріб неможливо. Якщо вам пропонують човен за низькою ціною, варто задуматися, в чому причина такого здешевлення. Може бути використано неякісне або яке не пройшло сертифікацію сировину. В цьому випадку ПВХ полотно може виділяти токсичні речовини, що не відповідати стандартам міцності на розрив.

Щоб гарантовано купити веслову човен або моторку з високими споживчими характеристиками, варто купувати її у перевіреного постачальника. Компанія «Red River» являє собою, в першу чергу, великий  магазин з відмінним асортиментом, де можна побачити пропоновану продукцію і поспілкуватися з нашим фахівцем, який співпрацює з провідними вітчизняними та зарубіжними виробниками цієї продукції. Всі вироби каталогу доповнені описом, фото, мають сертифікат якості і тривалу гарантію. Ви можете замовити вподобану модель з доставкою в будь-яке місто України (Київ, Харків, Запоріжжя, Дніпро). Ми відправимо покупку Новою Поштою або інший зручною транспортною компанією. Дізнатися подробиці можна у консультанта магазину по телефону.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.