Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати курс SMM: основні поради

Вирішивши отримати професію SMM-фахівець або дізнатися як просувати свої товари в соцмережах доведеться пройти навчання. Навчання проходить в наступних варіантах: дистанційно, індивідуально, локально у вашому місті чи корпоративно. В інтернет-мережі безліч пропозицій на цю тематику і зупинитися на одному варіанті складно.

Основні критерії на які варто орієнтуватися при виборі SMM курсів

Вибираючи курси SMM докладно дізнавайтеся про наступні пункти:

1. Хто веде навчання та їх успіхи як фахівців? Уважно ознайомтеся хто буде вести лекції і перевіряти завдання, дізнайтеся про їхні успіхи як фахівців: прочитайте відгуки на форумах і в соцмережах про спікера. Дізнайтеся скільки років працює в цій сфері фахівець, перегляньте кейси робіт. У хороших фахівців вони завжди викладені на сайті. Обов'язково вибирайте практикуючих, бо вони знають останні тенденції розвитку напрямку.

2. Скільки триває курс? Не варто йти на одноденні заняття, там ви не отримаєте і навіть основної бази. Вибирайте курс від 3-х місяців. За такий період ви зможете детально вивчити кожен аспект цієї професії і пройдете теоретичні, практичні завдання.

3. Яка програма курсу? Обов'язково ознайомтеся з програмою курсу. Варто зазначити, що обучение SMM для початківців має містити вступну лекцію, про те, що таке SMM і його цілі для бізнесу. На наступних заняттях: як розробити стратегію, складання контент-плану, ведення спільнот і аналіз, налаштування таргетованої реклами, залучення передплатників і т.д.

4. Яка вартість курсу?. Якщо хочете отримати загальні поняття про SMM, тоді буде достатньо відвідати безкоштовні курси. Якщо ж вирішили освоїти професію або поглибитися в даній тематиці, тоді вибирайте платні. Платні діляться зазвичай на три рівні: для новачків, початківців фахівців і pro-курси. Залежно від своїх знань і вибирайте рівень курсу, не варто записуватися на pro, якщо маєте невеликі знання.

Професія SMM-фахівця затребувана і без професійного навчання не обійтися. Дотримуйтеся порад і у вас все вийде!

Сподіваємося, що вам сподобалася дана публікація. До скорої зустрічі!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.