Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати МФО, щоб взяти кредит

Мікропозики не раз виручали людей, що опинилися у важкій фінансовій ситуації. Сьогодні мікропозику можна оформити не виходячи з дому на сайті МФО, а гроші отримати відразу на карту. Єдине, що бентежить потенційних позичальників - високі відсотки.

Онлайн позики на карту від 0% в Україні

Для оформлення онлайн заявки на мікропозик в МФО України до позичальника висуваються такі вимоги:

  1. Бути старше 18 років (в деяких МФО - старше 21 року);
  2. Бути громадянином України;
  3. Мати постійне джерело доходу;
  4. Відсутність судимості.
  5. Мікропозики можуть оформити навіть громадяни без офіційного місце роботи, а також пенсіонери та студенти

Як взяти мікропозику без відсотків в Україні

Оформити мікропозику під 0% реально. На ринку МФО представлено дуже багато організацій, всі вони конкурують між собою і в спробах залучення нових клієнтів пропонують різні акції і бонусні програми.

Однією з таких є акція "Перша позика під 0%", учасником якої може стати кожен перший клієнт МФО.

Зазвичай сума першої мікропозики невелика, а сума безкоштовного мікропозик ще менше (від кількох сотень до кількох десятків гривень). Також буде коротким термін, на який позичальник отримає мікропозик (від 7 до 10 днів).

З погашенням боргу радимо не зволікати, оскільки заборгованості по мікропозик чреваті серйозними штрафними санкціями і поганою кредитною історією.

Якщо ви прийняли рішення взяти кредит онлайн на карту в мікрофінансової організації, не поспішайте звертатися в першу-ліпшу організацію. На відміну від банків, які жорстко контролюються державою, деякі МФО діють нелегально. Тому для багатьох позичальників залишається питання, як правильно вибрати МФО для отримання мікропозик. У даній статті будуть показані критерії, на які слід звернути увагу, перш ніж підписувати угоду з компанією.

Як вибрати організацію для мікропозик

Сотні фінансових структур зараз активні на кредитному ринку, але не всі мають право на законну діяльність. Незважаючи на зміни в правовій базі та посилення контролю над МФО, шахраї як були, так і залишаються. Уважно вивчіть документи компанії - вони повинні бути представлені у відкритому доступі на офіційному сайті.

Перевірте дату отримання ліцензії, можливо, термін її дії вже закінчився. Також потрібно звернути увагу на вік компанії, якщо це новий проект - краще не ризикувати. Ще необхідно на сайті https://bankiclub.ru/ подивитися звіти аудиторських компаній, почитати відгуки на різних інтернет-майданчиках, вивчити умови кредитування, і якщо вони занадто привабливі, то варто насторожитися.

Уважно читаємо кредитний договір

Основним документом при оформленні кредиту в МФО є кредитний договір. Все написане на ньому підлягає примусовому виконанню як кредитором, так і боржником. Не слід брати мікропозик, якщо незрозумілий хоча б один пункт договору. Краще поставити ще кілька питань, остаточно прояснив ситуацію. Не поспішайте підписувати документ, попросіть співробітника компанії роздрукувати договір. Принесіть документ додому, де ви зможете прочитати його в спокійній обстановці.

Якщо ви заповнюєте онлайн-заявку, скачайте умови кредиту з офіційного сайту МФО і вивчіть їх детально. Важливі розділи - це параграфи про розмір процентної ставки і про терміни погашення боргу. Вибираючи МФО для отримання мікропозик, варто скористатися онлайн-калькулятором, доступним практично на кожному сайті мікрофінансової організації. З його допомогою ви швидко розрахуєте виплати і загальну суму переплат.

Що потрібно для отримання позики в Україні

Щоб отримати мікропозик на карту, потрібно зайти на сайт МФО і заповнити анкету, в якій позичальника попросять вказати наступні дані:

  1. Особисті дані;
  2. Дані паспорту;
  3. Місце роботи;
  4. Номер телефону;
  5. Бажану суму.

Очікування схвалення не займе більше 15 хвилин, а очікування коштів на карту - не більше доби.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.