Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Норкові шуби фасон балетки

З чим носити шубу балетку взимку 2022 року

Напередодні суворої зими, дівчатам обов'язково потрібно задуматися про наступаючі холоди і про те, як можна утеплитися зручно і стильно. На хутряному ринку можна знайти безліч різноманітних моделей шуб. Вони виготовляються з декількох видів хутра, бувають різної довжини і фасону.

Особливості крою шуби фасону «балетки»

Якщо дівчина зважилася придбати норкову шубу, потрібно придивитися до моделі балетки. Цей варіант незаперечно має безліч переваг перед іншими моделями. При виборі шуби обов'язково потрібно ретельно вивчити її крій і якість, добре б навчитися правильно відрізняти оригінальне хутро від підробки. Щоб купить норковую шубу - переходьте за посиланням.

Шуба фасону балетка - це модель середньої довжини 80-100 см. Як правило, вона або по коліно дівчині, або трохи вище. Така шуба не є приталенною, навпаки її спинка має трапецієподібний крій і весь виріб расклешений до низу. Балетка шиється з різних видів хутра.

Кому носити?

Дуже добре підходить під будь-який тип фігури, найчастіше її вибирають дівчата з пишними формами, щоб приховати недоліки фігури. Така шуба дуже зручна і практична, вона не сковує рухи. Носити її можна абсолютно завжди і всюди. Підходить вона і для дівчат з авто, і для любительок піших прогулянок. Найчастіше це утеплені шуби з підкладкою, підходять для суворих сніжних зим.

З яким одягом, взуттям, аксесуарами комбінувати шубу балетку?

Так як покупка робиться не на один сезон, передбачається, що шуба буде носитися з різними комплектами одягу. Шубу балетку можна поєднувати абсолютно з усім. З нею носять строгі костюми, святкові наряди, джинси і навіть шорти.

Якщо дівчина збирається на свято, балетка підійде під довгу вечірню сукню і під короткий її варіант. Головне, щоб довжина шуби була більше, ніж коротка спідниця. Якщо сукняя або спідниця буде виглядати на кілька сантиметрів з під поли шуби, то фігура буде здаватися менше і огрядніше.

Штани з балеткою можна носити будь-якого фасону. Це можуть бути строгі класичні брюки зі стрілками, а також звичайні повсякденні джинси. Крій шуби дозволяє поєднувати різні стилі в одязі.

Під однотонну шубу можна надіти, як і строгий костюм, так і строкатий комплект, образ буде виглядати гармонійно. Але дизайнери часто шиють шуби балетки, комбінуючи кольори і різну обробку. Тут потрібно більш ретельно підбирати комплект одягу, щоб не перевантажувати весь образ.

Взуття також слід вибирати зручне і стильне. Строгих критеріїв тут немає. Під шубу балетку купують високі ботфорти, чоботи на широкому високому підборі, шпильку і практичні черевики на низькій підошві. Головне щоб взуття було не тільки красивим, але теплим і зручним.

До головного убору під шубу балетку потрібно підходити з більшою ретельністю. Якщо у шуби є капюшон, то шапка швидше за все не знадобитися, так як він надійно захищає від вітру і зберігає зачіску. Якщо ж капюшона у цій моделі немає, можна підібрати акуратну хутряну шапку в тон або трохи світліше кольору шуби. Підійдуть і в'язані шапки, тільки вони не повинні контрастно виділятися на тлі шуби.

Головне запам'ятати, що шуба може бути практичною, зручною і одночасно стильною. До такого фасону відноситься шуба балетка.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.