Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Об'ємні букви - недорогий та ефективний вид зовнішньої реклами

Об'ємні букви - найбільш популярний і ефективний вид реклами в наші дні. Лаконічні, але створені зі смаком, вони легко змінюють вигляд і сприйняття будь-якого бренду. Застосувати об'ємні букви можна на рекламних фасадах, всередині торгових центрів. Немає ніяких обмежень щодо використання подібних «вивісок».

Головна особливість - простота і потужний візуальний вплив на спостерігачів. Не помітити подібну рекламу, не вийде. При цьому замовити об'ємні букви за даним посиланням https://1-rk.com.ua/product/objemnie-bukvy недорого - цілком реально.

Варіанти виконання об'ємних літер

Об'ємні букви - реклама, яка виконує одночасно декілька функцій. По-перше, це візитна картка. Розмістивши її в холі компанії, ви створите оригінальний і яскравий корпоративний елемент інтер'єру. По-друге, це реклама, яка запам'ятовується, залишається в пам'яті. Але виготовлення об'ємних букв здійснюється з різних матеріалів:

  1. Букви з акрилу і пластика  - найпростіший і недорогий варіант виконання. Для захисту покривається вініловою плівкою. Такі об'ємні букви з контражурним підсвічуванням роблять вивіску помітною навіть у нічний час. Підсвічуються за допомогою світлодіодних модулів.
  2. Букви нержавіючої сталі. Це легка і довговічна конструкція, яка не боїться корозії. Може монтуватися зовні.

Дизайн в кожному випадку продумується окремо і узгоджується з замовником. Сучасне виробництво об'ємних літер дозволяє реалізувати будь-який проєкт. Незалежно від форм, кольорової гами, тону підсвічування і т. д. Тим самим, це дає можливість підлаштуватися під корпоративний стиль.

Переваги об'ємних літер

Мета будь-якої реклами - це комерційне просування і залучення уваги клієнтів. Як показує практика, така зовнішня реклама повністю виправдовують покладені на неї очікування. Переваги подібної реклами - це:

  1. Вигідна ціна на замовлення об'ємних літер.
  2. Швидке виготовлення об'ємних літер.
  3. Різноманітні варіанти виконання.
  4. Ефективний маркетинговий хід.

Потрібен недорогий варіант? Тоді замовляйте виготовлення рекламних об'ємних букв без підсвічування. Такий варіант підходить і для декорування, і як PR всередині приміщень. Виготовлення можливе також в різних дизайн-стилях.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.