Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

AB InBev Efes Україна в топі інклюзивних роботодавців нашої країни

У список кращих інклюзивних роботодавців в Україні за рейтингом, який був опублікований «Українським індексом корпоративної рівності» (Ukrainian Corporate Equality Index), увійшла компанія AB InBev Efes Україна (представлена брендами «Stella Artois», «Де Сад», «Чернігівське», «Село і люди »,« Рогань »,« Bud »,« Corona Extra »,« Янтар »).

У компанії AB InBev Efes Україна головним пріоритетом вважають розвивати підхід до інклюзивності всередині, що є одним з основних напрямків керівництва.

Згідно оприлюдненого рейтингу, компанії відповідали на певні питання, пов'язані з рівноправністю на корпоративному рівні. Така культура знаходиться на досить на високому рівні в AB InBev Efes Україна, згідно оцінок експертів.

Згідно коментарів Дениса Хренова, який обіймає керівну посаду в AB InBev Efes Україна - просування культури інклюзивності дало можливість зібрати професійну команду з сильними навичками, завдяки чому кожен співробітник має можливість реалізовати особисті навички та здібності.

Така соціокультурна різноманітність між співробітниками, вважається одним з найважливіших фундаментальних принципів діяльності AB InBev Efes Україна.

Крім цього, AB InBev Efes Україна створила новий типовий опитувальник, який призначений для працевлаштування нових працівників і підвищення на посаді старих співробітників, де немає ніяких питань про особисте життя, щоб викорінити будь-яку дискримінацію. При цьому в компанії проводяться на постійній основі різноманітні тренінги та лекції, присвячені різноманітності.

При цьому AB InBev Efes Україна вже не вперше виграє нагороди, які стосуються інклюзивності, такі успіхи були й раніше. AB InBev Efes Україна вже побувала «Кращим роботодавцем» в 2019-му і 2020-му роках відповідно до версії, опублікованої виданням «Фокус». У минулому 2020 році, AB InBev Efes Україна була в рейтингу «50 кращих роботодавців України» відповідно до опублікованої версії від журналу Forbes, де посіла чотирнадцяте місце. Молодіжна організація STUD-POINT визнала AB InBev Efes Україна «Стабільним партнером і інноваційним роботодавцем».

Інформація про компанію AB InBev Efes Україна

Сьогодні, компанія AB InBev Efes Україна (спільне підприємство найбільшого в світі виробника пива Anheuser-Busch InBev і регіональної пивоварної компанії з виробництва напоїв з провідними позиціями Anadolu Efes) - один з основних гравців на пивоварному ринку України.

В Україні AB InBev Efes на поточний момент належить три пивоварні, які розташовані в Миколаєві, Харкові та Чернігові. Список пивоварних брендів, який пропонує AB InBev Efes Україна складається з всесвітньо відомих торгових марок, серед яких варто виділити такі бренди як: «Stella Artois», «Corona Extra», «Bud», «Hoegaarden», «Tripel Karmeliet», «Kwak», «Franziskaner», «Spaten», «Staropramen», «Velkopopovický Kozel» та інші.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.