Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Заробити на біржі - це дійсно можливо?

Як вже було зазначено неодноразово - на Форексі реально заробляти гроші. Для прикладу можна розглянути тих людей, які з невеликих сум змогли заробити мільйони, наприклад такими успішними трейдерами вважаються George Soros, Warren Buffet, і його наставник Benjamin Graham і це далеко не повний список.

Це чудові приклади тих трейдерів, які починали свій шлях з такою ж сумою, яка є у кожного з нас. Було б помилкою вважати, що дані трейдери є геніями, саме їх геніальність проклала їм шлях до Олімпу. Відразу можна відзначити, що це звичайні люди, їх інтелект нічим не відрізняється від вашого або мого. Але всі ці люди володіють однією важливою якістю, якого багатьом не вистачає - завзятість і цілеспрямованість. Детальніше про трейдинг та його секрети розкаже gerchik за посиланням.

Якщо ви вважаєте, що кожен з нас володіє цілеспрямованістю й наполегливістю, то і тут помилитеся. Звичайно, можна припустити, що ці якості властиві кожному, але весь запал пропадає, як тільки починають з'являтися перші труднощі. Не багато хто зможе подолати цей психологічний бар'єр і продовжать прогризати собі шлях через терни. Саме такі трейдери в результаті і стають новими Соросами і Баффетами.

Чи можна почати заробляти на ринку форекс

Не будемо стверджувати, що цілеспрямованість і завзятість дано не всім, воно є у кожного, але природа тримає баланс і тому подарувала людству почуття ліні. Адже якби не бажання повалятися на дивані, то кожна поставлена мета досягалася без проблем. Але на практиці чомусь все виходить по-іншому.

По суті, наш світ так влаштований, що гроші готові роздавати чи не на кожному кроці, але ось тільки нам лінь зробити цей крок і забрати бажане. У підсумку, хто зміг подолати себе вже давно став мільйонером і робить свої гроші на тих, хто вважав за краще залишитися на дивані.

Важливо з цього зрозуміти, що успішні люди постійно говорять цю думку. Навіть той же Баффет в інтерв'ю неодноразово говорив про те, що якби не його лінь почитати фінансові звіти, то давно б уже став багатієм. Але до таких дрібниць особливо нікому немає діла, все тільки мріють стати багатими і вважають чужі гроші.

Хочу привітати, якщо ви читаєте ці рядки, то це вже перша ознака того, що ви готові йти до своєї мети і почати заробляти на ринку Форекс, ваша лінь не змогла вас зламати. Не варто забувати, що є не тільки надуспішного трейдери, а й ті, хто поступово йдуть до цього звання, роблячи крок за кроком. І на що варто звернути увагу, успіх навіть цих людей може стати і вашим, ця мета цілком досяжна, варто тільки захотіти по-справжньому.

Якщо хтось не зрозумів, про кого йде мова, то ми говоримо про простих трейдерів, які не полінувалися і зробили кілька правильних кроків і почали торгувати в прибуток. Майже кожен брокер намагається зробити все, щоб трейдерам було зручно з ним працювати. Контент вдосконалюється, створюються додатки і т.д.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.