Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Який халат вибрати

Халат, придбати який можна на сайті https://www.tiana.style/, стане в нагоді не тільки під час перебування в СПА, але і вдома. Його можна використовувати як укриття після ванни, під час косметичних процедур, а також під час ледачого полудня будинку.

Який халат на сайте за посиланням краще вибрати? На що стежити і на що звертати увагу?

Халат - елемент домашнього гардеробу або нижньої білизни, що носить цілком домашній характер. Халат можна носити в багатьох ситуаціях:

- Халат може стати зручним домашнім вбранням.
- Халат можна надягати після ванни або душу.
- Ви можете мати під рукою халат в спальні і надягати його, встаючи з ліжка.
- Халат можна брати з собою в поїздки.

Види халатів

Халати пропонуються багатьма різними брендами, тому їх характер, естетика і функціональність можуть бути самими різними. Халати можна розділити на кілька категорій:

- Жіночі лляні халати - іноді з атласу, мережива, бавовни, віскози, а також шовку і багатьох інших тканин. Вони носять декоративний характер і не дуже теплі. В основному вони доступні в магазинах білизни;
- Банні халати досить часто можна купити разом з нижньою білизною (з нічними сорочками, піжамами або комплектом нижньої білизни). Такі халати можуть бути довгими, короткими, дуже тонкими, прозорими і дуже красивими.

Гарний лляний халат (наприклад, атласний халат класичного крою) - відмінний подарунок.

Жіночі халати - раніше під халатом визначався халат досить класичного крою з можливими мереживними вставками, а також інші види нарядів, які мали характер жіночої домашнього одягу. Сьогодні під цим терміном також розуміють і продають халати цікавого, зручного і декоративного крою (наприклад, такі що застібаються на блискавку і зроблені з флісу або у вигляді кімоно).

Розмір - хоча халати зазвичай мають досить вільний крій і великі допуски за розмірами, варто звіритися з таблицями розмірів, наданими виробником.

Крій - пропозиція халатів дуже широке і неможливо перелічити всі стилі, які можна знайти, але найпопулярнішими є:

- Класичні халати з коміром-стійкою, довгими рукавами, без застібки, з поясом для зав'язування на талії. Це хороший вибір практично для будь-якої фігури.
- Халати що застібаються на блискавку, гудзики або кнопки. Вони можуть бути як прямого крою, так і завужені в талії. Такий халат слід підбирати ще ретельніше за розміром, адже при неправильному виборі він не буде добре сидіти по фігурі.
- Білизна, мереживо, атласні халати - вони можуть бути короткими, середніми або довгими до статі. Це халати, які повинні добре сидіти, тому що вони виконують декоративну функцію. Завдяки тонкої тканини халати цього типу прекрасно облягають фігуру і підкреслюють її форму.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.