Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як доглядати за жирною і проблемною шкірою?

У жирної шкіри є одна перевага... Так, ви правильно прочитали ...

Більшість експертів по догляду за шкірою згодні з тим, що жирна шкіра старіє повільніше, ніж суха. Причина в тому, що масло, що виробляється нашими сальними залозами, підтримує живлення, зволоження і мастило шкіри, допомагаючи запобігти появі зморшок і тонких ліній.

Це один з позитивних моментів, але ми хотіли б дати вам кілька корисних порад, які допоможуть зменшити надлишки масла на шкірі; подбають про те, щоб ви більше не турбувалися про жирність шкіри. Перш ніж ми розглянемо поради, важливо зрозуміти різні фактори, здатні викликати жирність і, як наслідок, проблемність шкіри. Є різні причини жирної шкіри, включаючи гормони, генетику, дієту, зневоднення. Погляньте на свій спосіб життя, щоб точно визначити свій тип шкіри.

Було відмічено, що більшість людей з проблемами жирної шкіри просто зневоднені. Це зневоднення викликане внутрішніми факторами, такими як недостатнє вживання води, недолік сну, вживання занадто великої кількості алкоголю або цукру, включаючи навіть зовнішні чинники, наприклад, використовувані вами засоби по догляду за шкірою.

Щоб визначити, жирна у вас шкіра або зневоднена, використовуйте м'який очищаючий засіб і зволожуючий крем (підібрати засоби для догляду за жирною шкірою тут: https://naturemed.ua/serija-dlja-lica-i-tela/zhirnaja-kozha/), перш ніж застосовувати повноцінний режим догляду за жирною шкірою. Якщо шкіра просто зневоднена і ви використовуєте продукти, призначені для жирної шкіри, ви, в кінцевому підсумку, завдасте їй більше шкоди. Як тільки зрозумієте, що у вас дійсно жирна шкіра, а не зневоднений колір обличчя, виберіть засоби по догляду за шкірою, що врівноважують жир і заспокоюють її. Ніколи не використовуйте агресивні миючі засоби або тоніки для жирної шкіри. Замість цього використовуйте в'яжучі засоби, що очищають і відповідні тоніки.

Використовуйте косметичні засоби по догляду за шкірою тіла, які освітлюють, розгладжують, відлущують і...
Кінцева мета виконання цієї вправи - переконатися, що ви забираєте надлишки шкірного сала з шкіри, але за допомогою продуктів, призначених для балансування жирності шкірного покриву, а не для видалення шкірного сала. Таким чином, стане помітною різка зміна скорочення вироблення масла на шкірі.

Тепер, коли ви знаєте про деякі фактори, що викликають жирність шкірного покриву, пора перейти до основних порад по догляду за жирною шкірою, щоб зменшити жирний вид.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.