Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Захисна затіняюча сітка - що це, сфери використання

Захисна затіняюча сітка являє собою синтетичне полотно з різними переплетеннями. Вона проводиться з переробленої сировини, а тому недорого коштує. Це виріб стійкий до різких погодних змін, яскравого сонячного світла і підвищеної вологості. Воно може використовуватися як при дуже низькій, так і при дуже високій температурі. Період монтажу сітки залежать від кліматичних умов регіону. У більшості випадків її встановлюють в кінці травня і знімають на початку вересня, але терміни можуть бути зрушені через будь-яких погодних змін.

Затіняюча сітка Каратіз, придбати яку можна тут, здатна вирішити відразу кілька завдань, тому що не тільки служить укриттям від сонця, але і виконує функції захисного матеріалу. При цьому клієнт може самостійно вибрати матеріал з потрібним рівнем затінення. У процентному співвідношенні затінення може дорівнювати 45-90%. Незалежно від щільності матеріалу і рівня затінення сітка мало важить і відрізняється компактністю. Вона міцна, довговічна і безпечна для здоров'я людини. У продажу можна знайти затеняющий матеріал, розфасований різними способами. Завдяки зручності експлуатації і високою варіативності виконання сітка користується великою популярністю на ринку.

Особливості будови

Конструктивні особливості затінюють сіток обумовлені тим, що вони виготовляються з вторсировини. Вторинним називають сировину, яке було перероблено один або кілька разів. Те, що сітки робляться саме з вторсировини, впливає на їх однорідність і товщину в різних ділянках. Тобто нитки і саме полотно виходять неоднорідними через Різносортні переробляється, а також деструктивного впливу термомеханічних дій в ході чергової переробки. Чим більше разів переробляли продукцію, тим менше в'язкість складу і вище ймовірність утворення бульбашок і появи твердих вкраплень.

Переваги сітки

Затіняюча сітка будь-яких видів недорого коштує. Фермер, використовуючи подібний матеріал, може непогано заощадити на її установці. При цьому вона відрізняється багаторазового використання і може встановлюватися на ділянці протягом декількох сезонів. Точний термін експлуатації виробу визначається особливостями його будови і зазвичай становить від 3 до 7 років. Правильно підібрана сітка рівномірно розподіляє повітряні потоки і створює додатковий захист від різних вітрових навантажень. Вона має великий коефіцієнт стійкості до розривів і розтягувань, а тому не вимагає особливого обслуговування в процесі використання.

Матеріал сітки

Затіняюча сітка може бути виготовлена з різних матеріалів. Зазвичай прийнято виділяти 3 основних матеріалу: тканина, полімери та полікарбонат.

Колір сітки

Сітка для тіні випускається в різних кольорах, і кожен з цих відтінків надає певний вплив на рослини. Сірий і сіро-зелений матеріал захищає від заморозків, допомагає знижувати розгалуження і збільшує розмір листя. Блакитні сітки затримують зростання деяких пагонів і стимулюють нарощування зеленої маси. З цієї причини їх нерідко використовують для приховування кропу, петрушки, салату та іншої зелені.

Затіняюча продукція перламутрового кольору прискорює ріст будь-яких рослин і стимулює дозрівання плодів, позитивним чином позначаючись на їх розмірах. Червоні матеріали збільшують зростання верхньої частини рослини, прискорюють його цвітіння і сприяють швидкому дозріванню плодів. Синьо-зелені сітки оптимізують мікроклімат в теплиці і сприяють зростанню рослин в будь-який час року.

Галузь використання

Затіняюча сітка зазвичай використовується на садових ділянках для організації будь-яких огорож і тентів. За особливостями застосування її можна розділити на багато видів в залежності від того, що саме з неї буде сконструйовано.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.