Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Якщо кондиціонер то кращий — якщо кращий, то Neoclima

Важко уявити, але ще декілька років тому, кондиціонери не були вбудовані майже в усі житлові та промислові будинки. Біля кліматичної техніки було багато міфів. Це і міфи про пневмонію, та інше. Але з часом усі вони розпалися, і сьогодні купити кондиціонер може кожен, кому він потрібен.

Але при усьому тому, важливо розумно обирати кліматичну техніку, так щоб не переплачувати за додатковий функціонал, або постійне обслуговування. Серед маститих представників, є й досить добрі представники. Такі, як наприклад кондиціонери від компанії Neoclima.

Ця компанія постачає кондиціонери у будинки українців вже більше двох десятирічь, і за цей час досягла значних успіхів, а сучасні моделі від цієї компанії це щось особливе.

Чим виділяються кондиціонери Neoclima

Сучасна кліматична техніка від виробнику neoclima — вигідно виділяється серед інших виробників.

По-перше, кліматична техніка від цього виробника має найбільший ресурс серед інших, що підтверджує вражаючий гарантійний термін обслуговування.

По-друге, компанія Neoclima має вражаючий список додаткових функцій, серед яких:

  1. Іонізація повітря.

  2. Можливість пилофільтрації у новітніх моделях.

  3. Додаткове зволоження.

А також не варто забувати й про те, що сучасні моделі можуть розгалужуватись до мульти-спліт системи.

Це означаю, що встановивши лише один блок охолодження повітря, за допомогою додаткових модулів, кондиціонери Neoclima можна встановлювати у кімнатах, що не мають прямого сполучення із зовнішньою стіною.

Не зважаючи на усі переваги кондиціонерів від цього виробника, настійно рекомендується обирати кліматичну техніку відповідно від ваших потреб, а саме зважаючи особливу увагу на наступні характеристики:

  1. Тип двигуну. Він може бути із прямим приладом, або інверторним.

  2. Клас кондиціонера. Обирається відповідно до розрахованої площі опалюванного та охолоджуваного приміщення.

  3. Дизайну приладу.

Що стосується дизайну — то тут Neoclima надають унікальну можливість, використовувати кондиціонер у будь якому приміщенні. Адже вони розробили свої кондиціонери таким чином, що він завдяки вдалому поєднанню модернізму та мінімалізму впишеться у будь який сучасний інтер’єр побутового, або промислового приміщення.

Не варто переплачувати за гучні імена виробників — обирайте перевірену техніку без переплат. Якщо кліматична техніка — то тільки найкраща. Якщо найкраща — то Neoclima.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.