Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати спортивний одяг?

Фізична активність повинна відігравати важливу роль в житті кожної людини. Спорт покращує як фізичне, так і психічне благополуччя. Однак слід пам'ятати про правильну підготовку до нього, а перш за все про правильний вибір одягу.

Особливості вибору

Спортивна форма від EuropaSport - https://europasport.com.ua/ повинна бути адаптована до обраної дисципліни. У більшості видів спорту взуття має особливе значення і неправильний її вибір - часта причина травм, особливо під час гірських походів або бігу.

Спортивне взуття має бути зручним, легким і повітряним. Найчастіше рекомендують хороші кросівки, а для гірських походів трекінгове взуття.

Якщо у вас є сумніви щодо вибору такого взуття, то варто звернутися за консультацією до співробітників спортивного магазину.
Екіпірування спортсмена має бути виготовлено з легких матеріалів. Воно ніяк не повинне обмежувати рухи. Найкраще підходять спортивні костюми і футболки. Блузки-боксери - теж гарне рішення. Люди, що займаються спортом на відкритому повітрі, також повинні мати міцну куртку-дощовик. Однак під час дощу вам слід уникати одягу з матеріалів, які не вбирають вологу, наприклад з бавовни. Такий одяг стане важчим під впливом дощу, що утруднить подальшу діяльність. Жінкам підійдуть жіночі спортивні штани, а чоловікам спортивні шорти.

Важливим елементом екіпіровки спортсмена також є головний убір. У спекотну погоду потрібно мати щось, щоб захистити голову від яскравого сонця, а взимку вам знадобиться, наприклад, термоактивна шапка. Між іншим, каталог одягу та взуття допоможе зробити вам правильний вибір.

Задоволення, зручність і безпека - основні критерії вибору спортивного одягу для дітей

У дітей чутлива шкіра, тому важливо, щоб матеріал дитячого спортивного одягу був найвищої якості і забезпечував максимальний комфорт під час тренувань. На цю роль найкраще підходять: бавовна, віскоза, лайкра, поліестер і еластан. Ці матеріали гнучкі, відмінно адаптуються до фігури і не утрудняють рухів.

Одяг з функціональних тканин (наприклад, поліестеру, еластану) ідеально підходить для більш інтенсивних вправ - вони виводять піт назовні і шкіра «дихає». Чим відрізняється дитячий одяг? Він повинен бути приємним на дотик. Легінси з плоскими швами повністю виключають ризик роздратування дитячої шкіри навіть при дуже інтенсивних фізичних навантаженнях.

Кольори, візерунки та аплікації:

  1. Ніщо так не поліпшить настрій і не розбудить уяву вашої дитини, як яскравий одяг! Яскраві кольори, «солодкі» принти (наприклад, сердечка, квіти), химерні візерунки або кумедні написи можуть творити чудеса і найбільш ефективно спонукати вашу дитини до дій!
  2. Дитячий спортивний одяг - це справжня веселка соковитих фарб, аплікацій та графіки.
  3. Легінси з рожевими фламінго, барвисті футболки і блузки з кумедними написами, мила графіка - все це ви знайдете!

Створіть з дитиною свій улюблений спортивний комплект і насолоджуйтеся фізичною активністю!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.