Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Навіщо і кому потрібна прописка в Києві?

Законодавством України передбачені обов'язкові правила реєстрації громадян за місцем проживання. Проте життя не стоїть на місці. Багато людей мігрують, переїжджають до столиці в пошуках роботи і починають тут нове життя. Причому серед них є як громадяни України, так і іноземці, що отримали тимчасову або постійну посвідку на проживання.

Підставою для отримання посвідки на тимчасове проживання є дозвіл на працевлаштування. Такий документ видається на підставі постанови Кабінету Міністрів України і діє до 3-х років. Після закінчення цього терміну дозвіл слід продовжувати. Оформлення дозволу на працевлаштування - досить складна процедура, що включає цілий комплекс юридичних послуг.

Щоб отримати постійну посвідку на проживання в Україні, необхідно вивчити безліч нормативних актів, підготувати і подати в міграційну службу цілий ряд документів. Щоб заощадити час і нерви, краще звернутися до професіоналів. З їх допомогою можна отримати посвідку на постійне проживання в найкоротші терміни без зайвої тяганини. Якщо ви хочете купить прописку в киеве, то радимо перейти за посилання, не гаючи часу.

Для яких цілей необхідне оформлення прописки в Києві?

Прописка в Києві потрібно для наступних категорій громадян:

  1. Для нерезидентів. Якщо в іноземця є постійна або тимчасова посвідка на проживання, то прописка за місцем проживання повинна бути оформлена протягом 30 днів.
  2. Для громадян України: протягом місяця з моменту отримання ідентифікатора особистості; для тих, хто переїхав до Києва, працює і орендує житло.

Прописка в Києві дає масу переваг і необхідна:

  1. для офіційного оформлення на роботу;
  2. при реєстрації автомобіля;
  3. в разі здійснення нотаріальних дій;
  4. при продажу/купівлі житла;
  5. для отримання медичної допомоги в Києві;
  6. при оформленні карти киянина.

Якщо немає часу і можливості займатися оформленням прописки самостійно, варто звернутися до досвідчених фахівців, які візьмуть на себе всі бюрократичні клопоти. З їх допомогою можна отримати прописку в Києві строком від трьох місяців до трьох років. При цьому реєстрація проводиться у квартири і приватні будинки, а з оригіналами документів завжди можна ознайомитися. Супровід клієнта і консультації діють протягом терміну договору, укладеного з компанією. Довіртеся професіоналам!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.