Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сфера застосування біг бегів

Біг - беги стали частиною нашого повсякденного життя і точно не втратять своєї актуальності в найближчі десятиліття. Мішки біг - беги в останні роки майже повністю витіснили інші види упаковки. Ткана поліпропіленова упаковка затребувана виробниками в різних галузях промисловості, а області застосування постійно розширюються - хімія, сільське господарство, будівництво, металургія. Пакети МКР досить міцні, вологостійкі і стійкі до низьких температур. Це виключає негативний вплив зовнішнього середовища на що зберігаються в мішках продукти харчування, будівельні матеріали і промислові товари.

М'які контейнери дозволяють зручно транспортувати і зберігати найрізноманітніші сипучі матеріали без значних фінансових витрат. Поліпропіленова тканина дозволяє повітрю потрапляти в мішок, тому вміст не псується і не покривається пліснявою, а залишається сухим і несприйнятливим до розвитку хвороботворних бактерій. Замовити необхідну упаковку можна на сайті https://hzpk.ua.

У той же час ламіноване покриття перешкоджає проникненню вологи всередину, що особливо важливо для сипучих продуктів харчування та будівельних виробів: сіль не перетворюється в камінь, а цемент або пісок не втрачають свій зовнішній вигляд. При мінімальній вазі такі контейнери витримують тонни вантажу і багаторазові перевантаження без втрати якісних характеристик.

Типи вантажів, що перевозяться в м'яких контейнерах, можна розділити на кілька категорій:

  1. Харчові продукти. Цукор і сіль, борошно і різні види зерна, зерно для сільськогосподарських культур і кормів для тварин, овочі та фрукти. Багато інших продуктів харчування можна перевозити в м'яких контейнерах.
  2. Будівельні суміші. Під гнучким контейнером з поліпропіленового полотна відмінно зберігаються пісок, цемент, щебінь, гравій і багато іншого.
  3. Мінеральні добрива та комбікорми. Як і іншим сипучим товарів, щодо такої продукції потрібні просторі м'які ємності, поліпропіленове полотно добре витримує великі навантаження. Випадкові пориви вітру та втрата вантажу в вирішальний момент неможливі.

Компанія hzpk.ua пропонує біг-беги за розумною ціною і з доставкою по Україні. Вони ідеально підходять для фасування, зберігання і транспортування сипучих продуктів і гранул, в тому числі харчових і непродовольчих товарів. Найчастіше м'яку тару використовують для будівельних сумішей, добрив, зерна та зерна. Основні області застосування біг-бега - будівництво, хімічна промисловість, сільське господарство.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.