Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Дизайн зовнішньої реклами: білборд, банер, вивіска, лайтбокс

Реклама здатна створити у цільової аудиторії перше враження про бренд. З її допомогою потенційні клієнти зможуть дізнатися про напрямок роботи компанії і послуги, що надаються.

В даний час існує декілька видів реклами: в ЗМІ, в інтернеті, в якості друкованої продукції, подієва і зовнішня реклама. Докладніше поговоримо про останню.

Щоб заказать вывеску в Одессе - звертайтесь за посиланням. Просто вибирайте і починайте працювати!

Що таке зовнішня реклама

Такий вид реклами відрізняється місцем її розміщення: переважно зовні будівель. Розміщення Інфоблоки для залучення клієнтів стало природною потребою сучасного бізнесу. Дизайн зовнішньої реклами безпосередньо залежить від обраного розміру, формату, призначення та індивідуальних побажань. При наявності базових знань і необхідного програмного забезпечення можна самостійно розробити лайтбокси, об'ємні написи, брендмауери і інші конструкції.

Види зовнішньої реклами

В цілому всю зовнішню рекламу можна розділити на 2 типу: тимчасову і постійну. Перша розміщується зовні будівель на якийсь обмежений час: в період акцій, особливих пропозицій і т.д. У той час як другий тип відрізняється стаціонарністю (тобто, залишається надовго).

При цьому розрізняють кілька основних видів зовнішньої реклами за зовнішнім виглядом і сфері застосування.

Вивіски

Це рекламні щити або дошки різного виду, які містять назву компанії. Прикріплюються на фасади будівель і торгові центри, де розташована точка торгівлі бренду. Головне завдання вивіски - привернути увагу потенційних клієнтів і підштовхнути їх до відвідування магазину.

Сітілайт

Назва не дарма складається з двох слів, які в перекладі означають «місто» і «світло». Такий вид зовнішньої реклами дійсно розташовується в містах (переважно в центрі), а зсередини має підсвічування. Зазвичай сітілайт використовується для реклами компаній, точки яких розташовані неподалік. Основна перевага - зручне розташування (на рівні людських очей).

Дизайн зовнішньої реклами: етапи розробки

Процедура створення дизайну банера досить проста, тому впоратися з завданням зможе навіть новачок. Складається процес розробки з наступних кроків:

Далі залишається забрати підготовлені матеріали і на їх основі зробити перетяжку, скроллер, рекламний щит або іншу конструкцію.

Рекомендації по створенню дизайну

Розробляючи дизайн білборда або інших рекламних матеріалів, необхідно дотримуватися ряду найпростіших правил:

Навіть досвідчені фахівці з реклами не можуть бути впевнені в результаті розробленої ідеї на 100%, тому перед запуском друку необхідно провести оцінку на цільової аудиторії. Для цього досить розіслати проект 20-30 знайомим і попросити оцінити його максимально нейтрально «Уяви, що ти побачив банер на вулиці, коли поспішаєш на роботу. Подзвониш по залишеному номеру? ». Якщо 80% опитаних дадуть позитивно, значить підготовлена реклама з великою ймовірністю буде ефективною.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.