Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке Фітнес-тур?

Фітнес тур - це сукупність спортивних занять і відновлення. Включає як тренування, так і відпочинок: спа, масажі, екскурсії.

Відпочинок для усвідомлених

Фітнес-тур призначений для людей переслідують свої цілі. Хтось хоче схуднути, хтось відпочити в колі людей із загальними цілями. Зазвичай є кілька рівнів складності: початківці і професіонали, кожен отримає свою порцію навантаження. Зазвичай це - функціональний тренінг, йога, розтяжка, кардиотренинг. Дорослі можуть взяти в поїздку дітей, іноді приїжджають відразу сім'ями.

Люди в фітнес-турі збільшують свою силу, витривалість, швидкість, координацію і т.д. При цьому для учасників туру є якісь обмеження-потрібно заздалегідь попередити тренерів про свої проблеми зі здоров'ям (проблеми з суглобами, серцем і т.д.).

Інтенсивні тренування

Фітнес-тури проходять в дуже красивих місцях. За один день зазвичай проходить від 3 тренувань. Це зарядка, основне тренування і розтяжка. Тренування плануються заздалегідь тобто, до фітнес - туру. Навантаження розподіляється однаково на всі групи м'язів, багато видів тренувань, тому ваші м'язи завжди будуть знаходитися в стресі.

Здорове харчування

Головна мета, яку переслідують люди в фітнес-турі - це втратити зайву вагу. А тренування без правильного харчування малоефективні. Тому раціон туру складається з правильної їжі і знаходиться в дефіциті калорій. Зазвичай це різні фрукти, зелень, і всі необхідні вітаміни для енергії на тренуваннях.

Спілкування з однодумцями

Люди іноді їдуть в фитнес тур из Киева просто відпочити і бути в компанії однодумців. Адже так набагато легше йти до своєї мети. У турі завжди є час для спілкування. Зазвичай це зустрічі в ресторані, прогулянки або посиденьки на пляжі. Іноді знайомі стають кращими друзями.

Перезавантаження

Фітнес-тур - це те місце, де ви можете знайти себе. Обстановка абсолютно інша, хоча і дуже комфортна. Відбувається особистісне зростання і самопізнання. Ви повинні вийти із зони комфорту, і ви по-справжньому перезавантажити.

Комфорт і безпека

Вихід із зони комфорту - це нове середовище проживання, нова інтенсивна навантаження.
У програму туру входять всі компоненти - тренування, харчування, відпочинок і так далі, тому ви ні на що не відволікаєтеся. Проживання проходить в кращих готелях, лікарі завжди можуть надати першу допомогу, а люди завжди застраховані.

Резюме

Тури розроблені для тих, хто хоче підтягнути свою форму, знайти себе, і подружитися з новими і цікавими людьми, а так само подивитися найкрасивіші пейзажі. Ви повернетеся абсолютно іншою людиною, будете в тонусі, заряд енергії, а найголовніше отримаєте океан задоволення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.