Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як підключити 4G Wi-Fi інтернет від Lifecell?

Наразі Інтернет Lifecell став ще доступнішим, адже покриття стрімко розширюється та вже охоплює близько 80% території України. Це особливо помітно в сільській місцевості та глибинці, де суттєво збільшилась кількість абонентів. В поєднанні з цікавими та доступними тарифами мобільний Інтернет цього провайдера набуває популярності, адже в сучасному світі потреба в швидкісному та якісному інтернет-з'єднанні є чималою.

4G LTE дозволяє досягти швидкості в 150 Мбіт/с. Цього більш ніж достатньо для практично будь-якої користувацької задачі, від пошуку інформації та відвідування сайтів новин до спілкування з використанням відеозв'язку.

Переваги використання 4G від Lifecell

Мобільний Інтернет Lifecell має чимало переваг. Серед них варто виділити:

  1. можливість підключення на більшості території нашої країни;
  2. доступність у віддалених куточках, таких як туристичні маршрути, автомобільні дороги, невеликі села, дачні поселення;
  3. постійний розвиток покриття та поява нових послуг для користувачів, періодичні конкурси, якісний зв'язок;
  4. чудова швидкість передачі даних та стабільність з'єднання, якими легко користуватись для будь-яких потреб;
  5. цікава тарифна політика, в особливості можливість переносу кількості використаних в поточному місяці Мб на новий. Така система накопичення дозволяє більш гнучко користуватися тарифом;
  6. можливість дозамовлення мегабайтів в різній кількості до кінця пакетного терміну;
  7. наявність послуги статичної IP адреси;
  8. тариф з найдешевшим в світі безлімітних Інтернетом;
  9. можливість точно підібрати необхідний об'єм трафіку, адже тарифна лінійка надає широкий вибір варіантів;
  10. зручний фірмовий мобільний додаток з хорошим функціоналом та керуванням облікового запису. Також в ньому можна знайти гру з реальними бонусами, такими як додаткові Мб, смс й так далі.

Поповнення номеру можливе по номеру через:

  1. банківський додаток;
  2. фірмовий магазин;
  3. фірмовий додаток, в тому числі через шаблон USDD запиту (*110#), який можна в ньому створити;
  4. термінали;
  5. карта поповненя.

Який тариф Lifecell краще обрати?

Стосовно того, який тариф краще обрати в оператора Lifecell 4G, то тут варто спиратися на те, скільки трафіку витрачається в місяць. Так, для перегляду новин, пошуку інформації, перегляду пошти знадобиться тариф на 30 Гб, він буде коштувати 99 грн на місяць.

Якщо до цього додати месенджери, роботу через віддалене підключення та користування соціальними мережами, то більш підійде тариф на 60 Гб, ціна якого 149 грн на місяць.

З відеодзвінками витрати трафіку складуть вже 100 Гб, які обійдуться абоненту в 249 грн. 300 Гб будуть коштувати вже 299 грн. У всіх цих випадках вартість стартового пакету складатиме 99 грн. Проте найбільший інтерес для сучасного абонента складає безлім, який у цього оператора має найнижчу вартість з можливих, а саме 146 грн на місяць. Ціна стартового пакету дорожча і коштує 199 грн.

Послуга статичної IP адреси обойдётся в 10 грн за стартовий пакет в 30 грн на місяць абонентської плати. Система накопичення мегабайтів діє для всіх тарифних планів крім безлімітного. Тарифні плани періодично оновлюються, щоб максимально відповідати сучасним вимогам.

Рекомендоване до використання обладнання

Щоб використовувати безлім від Lifecell максимально зручно, знадобиться сучасне обладнання. Для тих, хто шукає максимальну мобільність, адже часто буває в роз’їздах, найбільш зручним варіантом стане USB модем з функцією Wi-Fi. З його допомогою можна розгорнути бездротову міні сітку будь де, а забезпечити пристрою живлення можна навіть від PowerBank чи роз'єму USB на інших пристроях.

Для тих, хто не хоче позбуватися мобільності, але при цьому мати ширший функціонал, хорошим вибором стане портативний роутер з вбудованою акумуляторною батареєю. Час його автономності залежатиме від потужності акумулятора. Такі прилади часто оснащені невеликим дисплеєм, на який можна вивести просте меню для керування роботою роутера.

В разу, коли потріна організація Інтернету в приміщенні та гнучкість налаштувань - вартим уваги буде стаціонарний роутер. Функціонал в кожній моделі буде різним, але часто можна зустріти такі корисні властивості як:

  1. наявність USB порта. Його можна використати для підключення модему або локального пристрою, наприклад, принтера. Також зручно підключати зовнішній накопичувач в якості локального сховища медіа файлів або налаштувати на його базі локальний сервер;
  2. наявність WAN порта, який дозволяє підключити Ethernet та мати 2 канали виходу у Всесвітню мережу, один з яких стане резервним;
  3. можливість налаштування 2 окремих бездротових сіток: для гостей та домашньої та інше.

Для тих, хто не хоче ламати голову над тим, яке саме обладнання треба обрати для комплекту, найкраще звернути увагу на готові рішення. В них все вже збалансовано та настроєно. Треба тільки чітко визначити місце та умови використання.

Як подати заявку на підключення?

Щоб почати швидко використовувати бездротовий 4G Інтернет від оператора лайф, зручніше за все подати заявку на його підключення на сайті 3gstar.com.ua Обробка заявки на Інтернет від Lifecell проходить в найкоротший термін. Також у нас можна отримати консультацію стосовно вибору інтернет-обладнання, яку надають інженери з величезним досвідом організації доступу до Всесвітньої мережі в будь-якому місці та за будь-яких умов. Скористайтесь можливістю приєднатись до користувачів якісного та високошвидкісного мобільного Інтернету від Лайф вже сьогодні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.