Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що потрібно знати при виборі металошукача на сайті https://garrett-md.com.ua/uk/

Пошук предметів з металошукачем - це ціле хобі. Любителі шукають скарби, монети і метеорити, реліквії під водою і самородне золото, займаються військовою археологією. Багато вступають в пошукові загони і беруть участь в вахтах на територіях, де йшли бої.

Які існують види металошукачів

Прилади для пошуку металів ділять на групи відповідно до того, де і для чого їх застосовують. Бувають грунтові, підводні, глибинні прилади, а також металошукачі для служб безпеки і для виробництва. Прилад на сайті https://garrett-md.com.ua/uk/ вибирають в залежності від того, що і як потрібно шукати.

Грунтові потрібні, щоб шукати міни та боєприпаси. Найчастіше ці металошукачі купують, щоб шукати ювелірні прикраси, самородне золото і старі монети. Деякі екземпляри можуть виявити найдрібніші крупинки дорогоцінного металу в грунті або самородок розміром з шпилькову головку на глибині до метра.

Завдання приладу для любителів старовини - знаходити цілі на тлі рожевих цвяхів та іншого металевого сміття.

Глибинні моделі використовують, щоб шукати скарби або предмети, які пов'язані з військовою археологією. Ці металошукачі «бачать» тільки великі об'єкти. Дрібні мети вони, як правило, ігнорують.

Підводні металошукачі повинні витримувати занурення на глибину. Граничне значення глибини вказується в інструкції до приладу. Спочатку металошукачі герметичні, але з часом прилад втрачає захист від води, тому термін гарантії часто обмежений одним роком. У підводних моделей немає дисплея, так як на глибині немає можливості дивитися на нього.

Пошук металів може зайняти кілька годин, тому важливо, щоб від приладу не втомлювалися руки.

Щоб шукати предмети під водою, не обов'язково купувати акваланг і повністю занурюватися до дна. У комплекті часто є спеціальні навушники, які не протікають.

За допомогою глибинних моделей зазвичай шукають скарби і боєприпаси часів Великої Вітчизняної війни на глибині півтора метра і більше

На які характеристики дивляться новачки

Багато починаючі «шукачів» вважають, що у металошукача важливі три параметра: дискримінація, глибина і пінпоінт.

  1. Дискримінація - можливість ігнорувати небажані предмети і цілі. Ця функція полегшує процес пошуку. Дискримінація є у всіх ґрунтових приладів.
  2. Чим більше глибина роботи металошукача, тим краще. В середньому прилад бачить монету в грунті на глибині 30-35 см. Значення в 50 см і більше бувають набагато рідше.
  3. Пінпоінт - режим, яким можна точно вказати точку, де знаходиться мета.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.