Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кредит на карту без відмови всім або як заощадити свій час і сили

Рано чи пізно практично кожен житель України змушений шукати терміновий грошовий позику на покупку нового телефону, комп'ютера, холодильника або телевізора, замовлення «палаючої» туристичної путівки, оплати візиту до лікаря і лікування.

Зазвичай в першу чергу ми йдемо в банк - збираємо документи і довідки, витрачаємо час на відвідування відділення, спілкування з менеджерами і стомлююче очікування рішення. Проте врешті-решт в більшості випадків позичальника чекає відмова. Банківські організації вважають за краще клієнтів з бездоганною кредитною історією, офіційним працевлаштуванням, запорукою, одним або декількома надійними поручителями. Якщо ви не відповідаєте цим критеріям або у вас немає часу на бюрократичну тяганину - взяти кредит на карту без відмови всім можна в мікрофінансової організації zaimodobren.com.ua.

У чому головні переваги моментального кредитування в МФО?

На відміну від банків, кредити онлайн без відмов в Україні від МФО мають ряд незаперечних переваг для будь-якого позичальника:

  1. дуже швидкою процедурою оформлення - мікропозик без відмови можна взяти тільки за паспортом та ІПН в онлайн-режимі, без довідки про доходи і без витрат дорогоцінного часу на особисте відвідування офісу компанії;
  2. швидкістю - оформити кредит онлайн без відмови можна максимум за п'ятнадцять хвилин, пройшовши просту реєстрацію і заповнення заявки на сайті або в мобільному додатку МФО;
  3. надійністю - відмова отримує не більше п'яти відсотків всіх заявок, а користуватися грошима можна відразу ж, після їх надходження на особистий рахунок позичальника;
  4. доступністю - кредит на карту без відмови в Україні можна взяти цілодобово, навіть у свята і вихідні дні;
    безпекою - всі операції проводяться через корпоративний сайт або мобільний додаток компанії, захищені найсучаснішими програмними рішеннями.

Онлайн займ без відмови - на скільки може розраховувати позичальник?

Стати клієнтом МФО і отримати миттєву безвідмовну позику може будь-який житель України у віковій категорії від вісімнадцяти до сімдесяти років. Соціальний і сімейний стан, офіційне працевлаштування та якість кредитної історії особливої ролі не грають. Головне, щоб клієнт мав діючий паспорт, ІПН і будь-якої джерело доходу - це може бути стипендія, пенсія, заробіток фрілансера, зарплата чоловіка, аліментні виплати і інше.

У перший раз терміново гроші онлайн без відмов можна оформити в сумі до 5-10 тисяч грн, в залежності від умов компанії. При подальшій співпраці, якщо клієнт виплатив борг без затримок, ліміт збільшується до 15-25 тисяч. Термін погашення заборгованості складає до одного місяця, але його можна продовжити будь-яку кількість разів. Крім того, новачок може отримати унікальну пропозицію - перший мікрокредит за 0,01% на добу за спеціальним промокодом.

Як відбувається видача мікро позики в МФО?

Для того, щоб отримати миттєвий мікропозик, користувачеві необхідно:

  1. скачати мобільний додаток МФО на свій смартфон або зайти на корпоративний сайт;
  2. зареєструвати свій особистий кабінет, використовуючи телефон та електронну пошту;
  3. заповнити коротку анкету;
  4. завантажити фото паспорта та індивідуального податкового коду;
  5. заповнити реквізити банківської картки та пройти її верифікацію (потрібні пару гривень на балансі);
  6. подати онлайн заявку на розгляд;
  7. дочекатися позитивного рішення фінансової установи;
  8. в особистому кабінеті за допомогою унікального коду підписати договір позики, уважно прочитавши його перед цим;
  9. переконатися в перерахуванні грошових коштів на картку (зазвичай це відбувається за 1-2 хвилини).


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.