Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Пластикові повітроводи: особливості монтажу та розміри

Системи примусової вентиляції є практично в кожній квартирі або приватному будинку. Вони складаються із пристрою забору повітря та короба для витяжки, який може бути виконаний із різних матеріалів.
Широке поширення набув пластиковий короб для витяжки - доступний і довговічний елемент, який можна встановити самостійно.

Щоб зібрана система працювала ефективно, необхідно правильно розрахувати переріз каналів, спроектувати та підібрати комплектуючі повітроводу - наприклад, пластикові повітропроводи можна придбати за посиланням. Не менш важливо здійснити грамотний монтаж.

Пропонуємо розібратися з усіма цими питаннями по порядку. Покрокову інструкцію щодо облаштування пластикового витяжного вентканалу ми доповнили наочними фотографіями.

Вибираємо пластикові димарі

Щоб досягти відмінних характеристик вентиляційного каналу, варто подбати про багато факторів, не втрачаючи жодної деталі з виду. Далеко не останню роль відіграє використовується для виготовлення труби, домагаючись відмінних експлуатаційних характеристик. Донедавна альтернатив не було, використовувалися лише оцинковані труби, проте сьогодні є альтернативне рішення. Найкращим рішенням для облаштування вентиляційної системи стануть пластикові варіанти, що мають відмінні експлуатаційні характеристики.

Компанія Ліка-Комфорт пропонує пластикові повітропроводи, гарантуючи продукцію високої якості у співвідношенні з вигідною вартістю. Подана продукція відповідає гігієнічним нормативам. В асортименті каталогу представлені повітровідведення будь-якої конфігурації, дозволяючи підібрати варіант з урахуванням покладених обов'язків. Пластикові повітропроводи відносно недавно з'явилися на ринку, і змогли заробити відмінну репутацію.

Вони використовуються як у побуті для організації витяжки для кухні, так і для створення системи вентиляції в будинках суспільного значення. Тенденція останніх років показує, що повітропроводи з ПВХ гідно виявляють себе і в серйозних проектах, при проектуванні системи кондиціювання. Крім того, такі димарі відрізняються відмінними естетичними показниками, дозволяючи вдало вписати таке рішення в будь-який інтер'єр.

Віддаючи перевагу на користь пластикового повітроводу, можна оцінити ряд таких переваг:

  1. високий експлуатаційний термін;
  2. відмінні зовнішні показники;
  3. мінімальні трудовитрати під час проведення установки;
  4. висока стійкість до хімічних речовин;
  5. невелика вага конструкції;
  6. доступна цінова політика;
  7. широка сфера застосування;
  8. стійкість конструкції до корозій;
  9. безпека застосування.

Грамотний вибір

Вентиляційна система є складним механізмом, в роботу якого залучено цілу низку пристроїв, забезпечуючи правильний рівень повітрообміну в різних приміщеннях. Для збереження оптимального мікроклімату всередині приміщень, слід віддати перевагу на користь пластикових повітроводів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.