Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як знайти роботу в Сан-Франциско?

Робота за кордоном завжди приваблює. Тим більше коли йдеться про можливості влаштуватися в Америці. Однак такі бажання залишаються лише мріями. Адже людина стикається з низкою проблем, які здаються неприступною стіною. Але важливо розуміти: за грамотного підходу такі мрії стануть реальністю.

Першим етапом є чинник мотивації. Поставте собі запитання про те, як сильно ви хочете поїхати до штатів. «Навіщо?» - Ось головне питання. Дайте відповідь на нього чесно. Якщо все говорить на користь поїздки, важливо перейти до наступного найважливішого етапу. Поставте собі запитання про те, як знайти роботу в США, а потім прочитайте цю статтю до кінця.

Модель поведінки:

1. Приїжджати краще до невеликого міста. По-перше, у ньому доброзичливіше населення (і роботодавці, що важливо). По-друге, у невеликому місті менша зарплата, тому й не така велика конкуренція.

2. Постійний аналіз. Одразу отримати роботу в США не вдасться. І це не має бути трагедією. Важливо зрозуміти особливості роботодавців. А вони полягають у тому, що ніколи не буде різкої відповіді. На відміну від наших роботодавців, американські керівники завжди приязні, спілкуються так, ніби ви з ними друзі. Тому аналізуйте запитання, навчаючись підбирати відповіді. Тоді з часом работа Сан-Франциско США буде знайдена.

3. Заручіться підтримкою земляків. Багато наших людей, які виїхали до США, охоче допомагають своїм землякам. Тому розширюйте список знайомств. Зрозуміло, йдеться про тих земляків, які самі влаштувалися. Вони дадуть слушні поради. Трапляються випадки, коли вони рекомендують людину своєму начальнику.

4. Завжди розміщуйте своє детальне резюме, в якому акцентуйте на навичках. Американські роботодавці люблять фотографії із попередніх місць роботи. А розмістити резюме можна на міських сайтах США.

5. Обов'язково зверніться до спеціалізованого центру. Йдеться про підготовку або перепідготовку кадрів. Це потрібно для того, щоб работа в Сан-Франциско знайшлася швидше.

6. Підготуйте мотиваційний лист. На офіційних сайтах працевлаштування США є зразки таких листів. Та й відшукати їх в Інтернеті не важко. Знаючи, як знайти роботу в США, ви отримаєте шанс колись стати громадянином цієї країни.

Якщо ви знаходитесь у штатах, то роботодавець (за умови зацікавленості вашим резюме) зателефонує, запросивши на співбесіду. Але буває так, що людина відправляє анкети зі своєї країни. У цьому випадку роботодавець може надіслати запрошення, яке допоможе отримати робочу візу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.