Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Змішувачі для кухні Grohe: як вибрати

Асортимент змішувачів на ринку досить широкий. Кухонні змішувачі виготовляють з різних матеріалів, різної форми і кольору. Саме тому дуже важливо розібратися у багатьох нюансах, щоб в кінцевому підсумку підібрати найбільш підходящу модель. Насамперед, такий виріб має гармоніювати як у функціональному, так і в дизайнерському плані з мийкою.

Це парні пристрої, які не мають змісту одна без одної. Всім відомо, що кухонні змішувачі разюче відрізняються від змішувачів для ванної кімнати. Основною відмінною рисою є конструкція «виливу», кажучи простіше, носика, з якого подається струмінь води. Кухонні змішувачі оснащені виливом, який дозволяє максимально використовувати всю зону мийної чаші і набирати воду в ємність будь-якої висоти. Сьогодні на ринку представлені моделі з гнучким виносним шлангом або висувним зливом.

Такі пристосування допомагають налити воду в ємність, яку, наприклад, неможливо помістити в мийку, або ж більш ретельно вимити посуд. Подібні функції притаманні і моделей з високим вигином. Найчастіше, такий конструкції віддають перевагу власники миття з двома чашами. Існують і гранітні кухонні змішувачі. Зазвичай їх підбирають в колір до встановленої гранітної мийки. Однак найбільш традиційними були і залишаються хромовані змішувачі, виготовлені з нержавіючої сталі.

Сьогодні на ринку представлені кухонні змішувачі найрізноманітніших форм: товсті і тонкі, закруглені і квадратні, видовжені і розширені до краю. Існують і ергономічні моделі, які після використання можна заховати в спеціальній ніші мийки. Це допомагає в будь-який момент звільнити робочий простір навколо кухонної раковини. У питанні дизайну цих виробів практично не існує обмежень. Вибір форми кухонного змішувача повністю залежить від побажань клієнта та інтер'єру кухні.

Найчастіше на кухні встановлюють кухонні змішувачі одноважільні. Такі моделі можна включати або вимикати одним легким натисканням. В окрему групу можна виділити спеціальні моделі, які монтуються під підвіконням. Їх можна засувати на рівень зі стільницею або змінювати висоту розташування. Вони чудово впишуться в кухні, де мийка знаходиться безпосередньо під вікном. Кухонні змішувачі виготовляються з пластика або латуні, в якості покриття використовують: пластик, хром, кольорову емаль або інші захисні матеріали. Різноманітні матеріали використовуються для виробництва вентилів і важелів.

Подібні вироби повинні не тільки добре виглядати, але і бути функціональними. За типом кухонні змішувачі прийнято розділяти на: вентильні і важільні. Вентильний тип — це стилізація під старовину; важільний варіант — швидка регулювання температури води. Додатковим аксесуаром, виконане в тому ж стильовому напрямку, що і змішувач, може стати ємність для миючого засобу або рідкого мила. До речі, багато компаній вже сьогодні включають його в комплект із змішувачем.

Кухонні змішувачі не вимагають певного догляду. Єдина умова — обробка зовнішньої частини неабразивными засобами для видалення вапняного нальоту. Якщо ви вже пригледіли кілька моделей, але ще не може остаточно зробити вибір — звернетеся до наших менеджерів. Вони зможуть надати вам додаткову інформацію та допоможуть підібрати підходящу модель.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь