Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги офшорів на Багамах

Багами з привабливою природою і розслабленою атмосферою є так само дуже надійною офшорною зоною. Це незвичайний райський острів.

Офшорні компанії на Багамах є дуже часто сюжетами Голлівудських фільмів, так як більшість підприємств в США часто реєструються в даній зоні. Багами з привабливою природою і розслабленою атмосферою є так само дуже надійною офшорною зоною. Це незвичайний райський острів.

Реєстрація фірм на Багамах проводиться за принципом International Business Company (IBC), як і в більшості офшорних зон. А придбати вже готову офшорну компанію ви можете на сайті https://fbs-tax.com/uslugi/.

Обмеження підприємств, які реєструються як офшорні на Багамах:

  1. як у багатьох офшорних зонах, не можна щоб зареєстрована компанія надавала послуги на території Багам.
  2. агенти, які подають документи, повинні бути зареєстровані на островах.
  3. обов'язкове складання звітів і ведення зборів

Залежно від статутного капіталу формується і ліцензійний внесок, тому до аукціонного капіталу немає особливих вимог.

На Багамських островах офшорна компанія випускає так звані іменні акції. Директор і акціонер допускається в одній особі.

На Багамах обов'язковою умовою є введення протоколів зборів для внутрішнього ведення документації.

За умови, якщо ви не будете оплачувати мита, то забудьте, що у вас є ця компанія, тому що ви не можете, де б ви не знаходилися, продовжувати будь-яку господарську діяльність, таким чином, вас викреслюють з реєстру офшорів. Але навіть якщо вас викреслили, ви легко відновитеся, заплативши всі штрафи і мита, які необхідні. Але в реєстрі вас відновлять тільки після закінчення 5 років. Іншим способом відновлення може бути звернення до місцевого суду, але це не означає, що суд буде на вашому боці, він прийме рішення, яке вважатиме за потрібне. На практиці: як позитивне рішення, так і негативне.

Валютний контроль по відношенню до офшорних компаній не здійснюється.

Будь-які вже зареєстровані в інших офшорних зонах компанії можуть бути перенесені на Багами простим шляхом реєстрації договору про продовження своєї діяльності на Багамських островах.

Щоб захистити інтереси свої та бізнесменів, які бажають зареєструвати або купити вже готову офшорну компанію Багамські острови додатково не підписували будь - яких угод про уникнення такого поширеного явища, як подвійне оподаткування.

Таким чином, на Багамських островах діє класична схема без податків, але з митом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь