Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Підгузки для дорослих - проблеми вибору

При виборі підгузників для дорослих, доводиться вирішувати масу завдань: як знайти особу гігієнічний виріб з надійними фіксують липучками, і абсорбентом першокласного якості. Крім того, памперс повинен надійно кріпитися на талії хворого, чи не м'яти, що не протікати і не натирати складки між ніг.

Важливо пам'ятати: одноразові підгузники низькопробної якості призводять до проблем зі шкірою - попрілостей, дерматитів, пролежнів!

Виробники гігієнічних засобів для дорослих випускають вироби всіляких розмірів. Тому підібрати памперс навіть на пацієнта з об'ємом талії не складно. При покупці орієнтуйтеся на розмір: занадто маленький памперс буде здавлювати, і заважати рухам, а надто великий призведе до протікання. До речі, на сайті igorek.com.ua ви можете придбати якісні підгузки для дорослих за доступними цінами.

Вибір на користь багаторазових застібок актуальний для рухливих пацієнтів, бо при відвідуванні туалету, доведеться неодноразово розстібати і застібати підгузник.

Для лежачих хворих, яким заміна гігієнічного засобу реалізується при наповненні, якість липучок не так важливо. Вибираючи виріб, враховуються фактори додаткового захисту:

  1. жолобки на внутрішній поверхні;
  2. якість всмоктуючого матеріалу;
  3. фіксують гумки по краях;
  4. індикатор наповнення;
  5. подовжена задня частина;
  6. еластичний широкий пояс.

З урахуванням тяжкості захворювання підбираються вироби потрібної поглинання. Кількість крапель (до 10) на виробі - гарантія сухості білизни і комфорту хворого.

Міцність при виборі також грає роль. Якщо підгузник легко рветься, зроблений з нетривких матеріалів - краще подумати про інший марці.

М'якість матеріалу - важливий момент при виборі гігієнічного засобу. Хоча вироби виготовляються з синтетичних тканин, у хорошого виробника матеріал на дотик нагадує натуральний хлопок. Використання тканин першокласного якості допомагає уникнути роздратування, почервоніння та алергії.

З урахуванням тяжкості інконтиненції, вибирається вид виробу. Наприклад:

  1. фіксують сітчасті штанці для прокладок;
  2. одноразові трусики при невеликому нетриманні;
  3. відкриті памперсы для взрослых для створення більшого комфорту;
  4. закриті моделі.

Відкриті види дозволять шкірі краще дихати, не пріти під шаром всмоктуючого матеріалу. Для літніх знерухомлених хворих необхідний закритий варіант підгузника, якщо заміна відбувається нерегулярно.

Це трапляється, коли хворого доводиться залишати одного на тривалий час, або при догляді за огрядними людьми, яких важко перевертати. Для додаткового захисту матраца використовуються спеціальні вбираючі пелюшки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь