Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Купуємо нерухомість в Болгарії

Шукаєте, де б придбати нерухомість? Їдьте в Болгарію - вона там найкраща! Будь-який вибраний вами ріелтор з задоволенням розповість вам, чому і в якому районі Європи, та й усього світу краще придбати нерухомість. Ви можете, як і довіриться йому, так і покладатися на власну думку. Але одне ви зробили правильно - вирішили купити собі будинок за кордоном, адже нерухомість за кордоном завжди дешевше, зате вигода від її придбання набагато приємніше.

Перше, що потрібно вирішити при купівлі іноземної нерухомості - це країну, в якій би ви хотіли мати ще один будинок. Досвід показує, що найчастіше - це теплі країни з виходом на море, але в такому випадку ви, швидше за все, виберете те місце, де і без вас буде багато відпочиваючих і задоволення від відпочинку буде мінімальним.

Перед покупкою нерухомості рекомендується звернутися до Єдиного Центру Нерухомості фахівці якого, зможуть проконсультувати вас по всіх основних питаннях придбання житла. Для цього досить зайти на сайт компанії turkhome.com.ua і звернутися за допомогою.

Що ж робити в такій ситуації? А вихід завжди є, потрібно придбати нерухомість в Болгарії, а точніше в Петроваце. Ви запитаєте, а що може бути привабливого в цьому Петроваце? А ось послухайте, що.

Петровац вважається невеликим містечком на узбережжі. Його відмінною рисою є велика кількість оливкових і хвойних гаїв, і тільки тому можна дати йому перевагу, адже саме тут буде корисний і цілющий для людини повітря, якого так не вистачає в тісному місті.

Тож питання як придбати нерухомість в Болгарїї без посередників має досить однозначну відповідь.

Це містечко по праву вважається курортним, але через його невеликого розміру він не може вмістити достатню кількість туристів. Хоча багато туристів воліють відпочивати в більш гучних місцях, там, де тече цілу добу життя, тому місцеві жителі досить розслабляються в своєму райському містечку від натовпів туристів. Але ви не думайте, що це невелике містечко не наділений нічим крім оливкових і хвойних гаїв, при першому ж приїзд ви зможете побачити безліч різних пам'яток, відвідати кафе і ресторани.

То хіба це не прекрасно: свіже повітря, невелика площа, що дозволяє відпочити від суєти, та ще й дитяча майданчику в місті, яка піде до душі вашим маленьким діткам.

Тому найкращим рішенням у виборі іноземної нерухомості стає Болгарія, а саме невелике містечко - Петровац.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь