Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати чоловічий спортивний костюм?

Критерії, на які варто звертати увагу при покупці чоловічого спортивного костюма? Різновиди та поради щодо вибору даного виду одягу.

Сучасним людям не обов'язково сьогодні бути спортсменами для того, щоб купувати для себе комфортну спортивний одяг та, в частотності, спортивний костюм. В таких речах зручно не тільки виконувати оздоровчі вправи, а й подорожувати, здійснювати прогулянки на свіжому повітрі і просто перебувати в домашній обстановці.

Види чоловічих спортивних костюмів

Як правило, спортивний костюм для сильної половини людства складається з брюк і жакета. Саме в такому комплекті найзручніше займатися спортом, гуляти, відвідувати фітнес-зал і ходити в похід.

Однак, існують спеціально орієнтовані комплекти одягу, спрямовані на заняття конкретним видом спорту. Так, наприклад, випускають лінію спортивних костюмів для велосипедистів, футболістів, тенісистів і т.д.

Згідно смаковим уподобанням, чоловіки можуть зупиняти свій вибір на брюках з прямим або завужені фасоном. Деякі моделі штанин можуть бути оснащені фіксованою гумкою або куліскою.

Зверніть увагу, що на сторінці https://sab.ua/muzhchinam/odezhda/sportivnye-kostyumy ви можете придбати якісні чоловічі спортивні костюми за найкращими цінами!

Верхня частина спортивного костюма для чоловіків може бути виконана у вигляді:

  1. куртки-кельми;
  2. толстовки;
  3. светри;
  4. олімпійки.

Спортивні костюми бувають літніми та зимовими. Комплекти для спекотної погоди включають в себе легкий верх (футболку, теніску, майку) і вільний укорочений низ (шорти, бриджі). Для холодних погодних умов комплект буде складатися їх більш теплих подовжених брюк, куртки або пуховика.

Вимоги до чоловічого спортивного костюму

Будь-який одяг, призначена для занять спортом, повинна бути:

  1. зручним і комфортним, не обмежувати свободу при русі;
  2. якісно виготовленої з дотриманням всіх санітарних норм і правил;
  3. носінням, легко піддаватися чищенню, пранні, довго не втрачати початкового зовнішнього вигляду.

Відносно матеріалу для спортивного костюма потрібно відзначити те, що тканина повинна обов'язково «дихати», бути гигроскопичной, зберігати тепло тіла і оберігати його від перегріву. До таких матеріалів відносяться бавовняні і напівсинтетичні тканини: поліестер, футер, велюр, трикотаж.

Зимові спортивні костюми шиють в основному з плащових матеріалів.

Що необхідно пам'ятати при покупці спортивного костюма?

Не треба купувати спортивний одяг більшого або меншого розміру. У громіздкому або тісному костюмі буде незручно виконувати вправи, бігати або кататися на велосипеді.

Якщо речі купуються для літнього сезону, то необхідно чітко стежити за тим, щоб тканина виробів була бавовняної або трикотажної. А костюм для зими був виконаний з непродувними матеріалів з утеплювачем.
Бажано, щоб спортивний костюм відповідав своєму призначенню. Якщо мова йде про велосипедному спорті, то куртка і штани повинні відповідати даного заняття і т.д.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь