Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як грамотно здати квартиру в оренду?

Житлова нерухомість, особливо в великих містах з кожним днем ​​тільки зростає в ціні. Через занадто високих цін далеко не кожна молода сім'я може дозволити собі купити квартиру і тому багато хто воліє знімати житло, що породжує великий попит на знімні квартири. Що ж треба робити, щоб здати квартиру вигідно і за короткий термін?

Якщо ви той щасливець, у якого є порожні квадрати, то ви можете вигідно здавати їх в оренду і отримувати непоганий додатковий дохід. Але для початку слід познайомитися з ринком оренди житла в своєму регіоні, щоб знати ринкові ціни. Для цього ви можете прочитати рекламні газети або зайти в інтернет на один з численних порталів по нерухомості.

Зверніть увагу, що орендувати квартиру nikolaev.mesto.ua/rent в Миколаєві ви можете швидко та вигідно!

Щоб швидше знайти квартирантів, слід самому подати оголошення. Найпростіше в наш час зробити це через інтернет. Складіть докладний опис свого житла, в якому вкажіть площу, район, поверх, наскільки близько від будинку знаходяться центральні зупинки і школи, садки, лікарня, і обов'язково вартість оренди. Якщо в квартирі є меблі і зроблений свіжий ремонт, то необхідно і це вказати в оголошенні. Ви будете здавати свою квартиру самостійно, а тому зробіть позначку, що квартиру здає господар. Це підвищить ваші шанси швидше знайти мешканців, адже дуже багато людей шукають квартиру в оренду від власника, щоб не переплачувати за послуги агентств нерухомості.

Кому ж краще здати квартиру? Досвідчені люди радять здавати житло молодим сім'ям, так як наявність маленької дитини - це своєрідна гарантія того, що у вашій квартирі не будуть влаштовувати п'яні дебоші і галасливі вечірки. Також хорошими квартирантами будуть працюють у вашому місті іногородні люди, які їдуть на вихідні додому.

До речі, багато пропозицій ви можете знайти на порталі Mesto.ua вже сьогодні!

Отже, прийшов час домовлятися з квартирантами, які хочуть зняти квартиру. Обов'язково складіть договір оренди, в якому повністю запишіть кількість людей, які будуть проживати у вашій квартирі і їх повні імена, дані паспорта. Обов'язково в договорі пропишіть суму орендної плати, строк, на який ви будете здавати квартиру.

Якщо в квартирі є меблі, то слід в договорі оренди зробити повний перелік майна і описати його стан. Зазвичай при здачі квартири власник бере передоплату за два місяць - за поточний і останній на той випадок, якщо мешканці виїдуть без попередження. Вдалих вам і вигідних угод!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь