Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати весільну сукню правильно

Напевно, одним з найяскравіших, найбільш очікуваних, найбільш пам'ятних моментів на весіллі, є вихід нареченої в білій сукні. Багато дівчаток, як тільки встають на ніжки, наволочку собі на голову надягають, в скатертину замотуються і гордо в маминих туфлях по квартирі дефілюють, зображуючи чи то наречену, то чи принцесу. Хоча різниця між нареченою і принцесою зовсім не велика, хіба що у нареченої корони на голові немає, але зате є плаття, чудове, чарівне, казкове, а це найголовніше. І немає такої дівчини на Землі, яка б не мріяла одягти фантастичний наряд хоча б раз в житті.

У цій статті не йтиметься про те, як знайти весільну сукню виходячи з фінансових можливостей або фігури (і віку) нареченої. Ми дізнаємося про народні повір'я і прикмети, пов'язаних з вибором самого головного сукні в житті кожної дівчини.

Колір весільного плаття

Традиційно весільне плаття було білим, цей колір символізує чистоту і невинність дівчини, що вступає в шлюб. Так само білу весільну сукню вважається сильним оберегом кохання молодої сім'ї і є своєрідним захистом від життєвих негараздів і негараздів. Крім істинно білого кольору існує ще безліч його відтінків, кожен з яких прекрасний по-своєму. Це колір ванілі, жасмину або чайної троянди, кремовий або колір слонової кістки, колір шампанського або димчасто-білий. Але сучасним нареченим цих відтінків здалося недостатньо і все більше і більше дівчат віддає перевагу іншим кольорам. Що з цього приводу кажуть народні прикмети?

До речі, вас може зацікавити каталог свадебных платьев оптом, який ви можете знайти на сайті vesna.kharkov.ua вже зараз!

Червоний колір весільного плаття і всі його похідні (червоний, пурпурний, бордовий, малиновий або вишневий) символізує не тільки пристрасть, яка в житті молодят тільки вітається, але і гнів, і розбрати. Відмінним компромісом для дівчини, яка хоче вийти заміж в червоній сукні, буде білу весільну сукню і червоні аксесуари або принти.

Рожевий колір прекрасно підходить для весільного плаття, тому що символізує щасливу, довге, ніжну любов. Ось тільки віковий ценз рожевого кольору дуже строгий, нареченій старше 25 років краще вибрати собі інший відтінок для весільного плаття. Дуже гарне поєднання дає рожевий і червоний кольори, коли рожеве весільне плаття прикрашене червоними аксесуарами.

Рідко хто вибирає сіре весільну сукню і це правильно, тому що сірий колір в даному випадку обіцяє розлучення. А ось, що стосується срібного сукні, як у принцеси, то на жаль, для весільної церемонії цей колір абсолютно не підходить. Так само, як і сіре, срібне плаття обіцяє, що цей шлюб буде недовгим.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь