Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо оригінальний дорогий подарунок. Кому його прийнято дарувати і як вибрати

Історія знає чимало прикладів оригінальних і дорогих подарунків. Від діаманта Елізабет Тейлор до величезних замків і островів - такі знаки уваги вже стали легендою.

У кожного своє розуміння хорошого подарунка. Для кого-то це може бути враження, для кого-то - предмет, який людина сама навряд чи купить, ну а хтось цінує тільки функціональність.

При цьому бувають ситуації, коли нам потрібно вибрати неодмінно дорогий подарунок. Це може бути особлива традиція або урочистий привід.

У цій статті ми поговоримо про вибір дорогих і оригінальних подарунків. Розберемося, що таке дорогий подарунок, як його вибрати і головне - як зробити його оригінальним.

Дорогий не подарунок, а дорога увага

Для кого ми підбираємо неодмінно дорогі эксклюзивные подарки? Для тих, з ким особисто не знайомі. Для статусних людей. Для тих, чиї досягнення хочемо відзначити в урочистій обстановці. У всіх випадках, коли подарунок повинен бути ексклюзивним.

Дорогий подарунок - це знак уваги. За допомогою нього ми налагоджуємо контакти, підтримуємо стосунки або хочемо залишити про себе гарне враження. Тому ми даруємо те, що повинно здивувати, вразити і викликати приємні емоції.

Дорогий подарунок - це не просто річ, вартість якої висока. Це цінний подарунок. Адже ми вибираємо не просто предмет, а то, що може сподобатися людині. Вкладаємо в подарунок не тільки кошти, а й свою увагу. Тому такий подарунок буде особливо цінним і його людина не забуде. Він поставить подарунок на чільне місце, буде милуватися ним, пишатися і розповідати про нього іншим.

Але цінність подарунка визначається не тільки увагою і вкладеними коштами. Давайте розберемося, що ще має бути в оригінальному дорогий подарунок.

З чого складається поняття «дорогий і оригінальний подарунок»

Цінність подарунка визначається декількома критеріями. Як ми вже говорили, цей список навіть не обов'язково включає в себе грошову вартість.

Дорогий подарунок повинен бути ексклюзивним. Наприклад, що подарувати людині, який ні в чому не має потреби, якому вже дарували все, що тільки можна уявити? У цьому випадку варто зробити ставку на предмети, які будуть виготовлені особисто для обдаровуваного.

Щоб правильно підібрати подарунок, потрібно зібрати якомога більше інформації про людину, його захоплення, звички, уподобання. Ідея для подарунка може бути знайдена в справу всього життя людини - підприємстві або ремеслі. Або в легенді з сімейної історії.

Чудовим прикладом ексклюзивного подарунка може стати виріб з монограмою - ювелірну прикрасу, візитниця або набір посуду. Інший приклад - подарунок, який відображає характер людини.

У нашому ювелірному будинку є цікава історія про такий подарунок «з характером». Одного разу до нас звернулася компанія друзів. Вони хотіли зробити оригінальний подарунок своєму другу - забезпеченій людині, у якого вже все є, в тому числі і улюблений автомобіль марки «Ягуар».
Саме це захоплення людини і послужило основою для вибору подарунка. Друзі подарували йому оригінальний золотий брелок у вигляді ягуара, прикрашеного зеленими діамантами і рубіном. Це виріб стало незвичайною деталлю образу людини і приємним пам'ятним сувеніром.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь