Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати швейну машинку?

Ще кілька десятиліть тому швейна машинка була майже в кожному будинку. З ножним приводом, ручна або електрична - вибір був не великий. Сьогодні асортимент швейного обладнання значно збільшився, тому процес вибору якісного апарату помітно ускладнився.

У даній статті спробуємо розібратися, на якій швейній машині варто зупинити свій вибір?

Отже, для початку потрібно відповісти собі на питання: «для чого мені швейная машинка toyota?» Для одиничних випадків простого ремонту одягу або для створення рукотворних шедеврів на кшталт вечірньо-весільної моди? Якщо все ж швейна машина потрібна для «разових акцій», типу підшити брюки або підшити штори, то варто придбати стандартну модель середньої цінової категорії. Вона повинна виконувати як мінімум дві стандартні рядки: пряму і зигзаг.

Розташування човника (вертикальний або горизонтальний) великого значення не має.

Краще вибирати відому перевірену фірму, і здійснювати покупку в спеціалізованому магазині. У разі поломки, магазин зобов'язаний надати безкоштовний гарантійний ремонт. А ось якщо швейна машина повинна стати знаряддям створення якихось неймовірних шедеврів і дизайнерської модного одягу, то тут необхідно бути куди більш прискіпливим покупцем. Знову ж таки, як і в першому випадку потрібно брати машинку в спеціалізованому магазині і досить відомої марки (brother, Janome, Family).

Обов'язково потрібно уточнити, чи є в місті сервісні центри, які займаються ремонтом обладнання. В іншому випадку апарат доведеться відправляти в сервіс, а це як правило займає купу часу (від 21 дня до 3 місяців, якщо інше не встановлено виробником). Так само плюс в покупки відомої марки в тому, що більшість швейних аксесуарів, створюються під конкретні моделі, тому купивши, наприклад маловідому фірму, є ризик не підібрати стандартні комплектуючі. Обов'язково перевіряйте машинку в магазині. Візьміть з собою різні шматочки тканини і пошейте на обраної моделі. Подивіться як машинка в роботі. Не пропускає вона петлі? Чи не затягує чи нитку? чи легко йде тканину по транспортеру? яку товщину може осилити машинка? Машинку потрібно відчувати. Робота на ній повинна приносити задоволення і комфорт.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь