Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чим терміновий викуп вигідніше самостійного продажу

Час - це найцінніший актив в житті, але більшу його частину люди проводять в очікуванні. В очікуванні хорошої роботи, великий зарплати, вигідного покупця на свій автомобіль. У деяких випадках, продаж машини може затягнутися на довгі місяці. Ми пропонуємо не сидіти склавши і руки і не чекати, поки знайдеться покупець на ваш автомобіль, а продати його на сайті AutoBroker швидко і вигідно. Особливо це актуально, якщо гроші потрібні прямо тут і зараз!

Багато автовласників не користуються послугами автосалонів і перекупників, вважаючи, що вони втратять великі гроші, і це в корені невірно. Як правило, різниця в ціні становить менше 10% від вартості авто. Крім цього такий метод продажу має безліч переваг.

Переваги термінового викупу авто

Оперативність. Терміновий викуп дозволяє продати автомобіль протягом рекордно короткого часу! Зазвичай діагностика транспортного засобу і перевірка всіх документів займає пару годин. Погодьтеся, це великий плюс, якщо гроші потрібні вам терміново, наприклад, на покупку нового автомобіля.

Мінімум клопоту і проблем. Якщо ви хоча б раз продавали свій автомобіль через сайти безкоштовних оголошень, то знаєте, скільки сил і часу забирає цей процес. Нескінченні дзвінки по телефону, покази автомобіля, перевірки і прохання поступитися в ціні, не кажучи про інші формальності. Звернувшись в компанію з викупу автомобілів, ви позбавите себе від цих клопотів. Процес продажу не доставить вам ніяких незручностей.

Миттєве отримання грошових коштів. Автовласник отримує гроші за свій автомобіль при передачі документів і ключів від транспортного засобу. Це означає, що вам не потрібно буде чекати, коли знайдеться покупець.

Без ризику. При продажу автомобіля можна легко нарватися на афериста і залишитися без машини і грошей. Співпраця з компанією з викупу дозволить вам цього уникнути.

Повна підготовка автомобіля перед продажем. Компанія, що займається викупом автомобіля, бере на себе всі питання, пов'язані з передпродажною підготовкою, які можуть вилитися для автовласника в пристойну суму, не кажучи про тимчасові витрати.

Продаж автомобіля в будь-якому стані. Автомобіль в поганому технічному стані з явними пошкодженнями кузова - дуже складно продати. На це можуть піти місяці, тому що не кожен автолюбитель готовий придбати машину, в яку потрібно вкладати гроші. У той час як спеціалізовані компанії готові терміново викупити транспортний засіб після ДТП в будь-якому стані.

Крім цього терміновий викуп автомобіля може бути здійснений навіть за відсутності повного пакету документів. Наприклад, ви втратили ПТС і не маєте можливості її відновити або машина знаходиться в кредиті, або ж на транспортний засіб накладено арешт судовими приставами. У цих випадках машину можна поставити на облік, а значить, продати її буде дуже непросто. Терміновий викуп вирішить цю проблему!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь