Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Автоматизація ресторану

Ресторан в розумінні людей - це ідеальне поєднання атмосфери і їжі, які в сукупності складають безліч чинників. Багатий асортимент, вишукане, оригінальне приготування страв, їх свіжість і наявність в меню, своєчасна подача в зручній дислокації з витонченим інтер'єром, уважний, ненав'язливий сервіс забезпечують гостям магічне тяжіння до закладу.

Власникам ресторанів для залучення і утримання відвідувачів в цьому питанні допомагають сучасні технології, зокрема, автоматизация ресторана в Одессе від joinposter.com. Інноваційний програмний засіб призначений підвищити швидкість і якість обслуговування відвідувачів з одночасним забезпеченням точного обліку всього господарства. Основним завданням, яке вирішує програма, є зниження збитків і значне збільшення прибутку ресторанного закладу.

Переваги автоматизації для ресторану

Як управляти чітко, оперативно і без збитків своїм власним бізнесом з одночасним контролем наявності залишків продукції, роботою персоналу - питання, що хвилюють кожного підприємця. Власники ресторанів завдяки програмі отримують:

  1. контроль продажів і складських запасів;
  2. доступ до необхідної інформації;
  3. відеоспостереження залу і кухні;
  4. повна бізнес картина в реальному і минулому часі за дні, місяці і кілька років;
  5. статистичні графіки в будь-якому форматі;
  6. об'єднання мережі закладів в загальну базу і ряд інших додаткових можливостей.

З допомогою мобільних рішень синхронізується робота кухні і залу в ресторанному закладі. Офіціанти мають можливість оперативно отримати інформацію про готовність страви, запит рахунку на оплату, оформити замовлення біля столика клієнтів. Також програма дозволяє управляти асортиментом страв. Програмна основа структури продажів і собівартість страви дозволяє формувати ціни на кожні позиції з урахуванням маркетингових досліджень. Це відкриває можливості впровадження нових параметрів для збільшення валового прибутку закладу. Осторонь не залишиться бухгалтерія, для якої передбачені зручні механізми ведення обліку та формування звітів для своєчасної здачі, зокрема декларацій по алкоголю та інших видів продукції.

Відеоконтроль за рестораном дозволить уникнути різних махінацій неблагонадійного персоналу. Центр безпеки оперативно відстежить дії зловмисників по даті і часу без зайвих переглядів інших відеозаписів. Завоювати лояльність клієнтів допомагає організація в програмі система бонусів, знижок для постійних клієнтів. А також ряд додаткових можливостей для спрощеної роботи і успішного розвитку ресторанного бізнесу дозволяє автоматизація ресторану.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь