Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати відповідний гель-лак для нігтів

Кожна дівчина і жінка мріє мати красиві і доглянуті нігтики на пальчиках. Саме тому в даний час гель-лаки для нігтів користуються досить великою популярністю. За допомогою гель лаку можна наростити красиві, міцні нігті.

Гель лак - це своєрідна суміш гелю і лаку. Такий вид косметики є практично у кожного виробника косметики для нігтів.

Існує величезний вибір гель-лаків від різних виробників. І тут постає питання: Як же не помилитися з вибором і підібрати все для маникюра правильно?

Отже, щоб зробити правильний вибір на сайті https://naomi24.ua/, необхідно знати особливості гель-лаків і характеристики, якими вони повинні обов'язково володіти.

Перелічимо основні вимоги, яким повинен відповідати хороший, якісний гель-лак для нігтів:

1. Перш за все, необхідно розуміти, що чим дорожче лак, тим він якісніший. Але це не означає, що потрібно купувати гель-лаки для нігтів за позаземні суми. Досить орієнтуватися в цінах і вибрати підходящий варіант співвідношення ціни і якості товару. Хороші, професійні гель-лаки не шкодять структурі нігтів, довго зберігаються. Але і ціна у них оотвествующая.

2.Важной характеристикою є тривалість збереження його покриття на пверхності нігтів. Необхідно так само, щоб не появляліь різні тріщини і пошкодження в покритті. Звертайте увагу на тривалість збереження покриття (вона повинна бть вказана в інструкції і становити не менше 3-х тижнів) .Якщо цей термін менше, то краще замінити гель-лак. Так само можна помітити характерний блиск гель-лаку, чтонепременно говорить про його хорошій якості.

3. При використанні гель-лаку необхідно так само звертати на легкість його нанесення на поверхню нігтів. Він повинен легко наноситися тонким шаром, і не повинно при цьому з'являтися непотрібних патьоків.

4. Чим краще якість гель-лаку, тим він повинен простіше змиватися з нігтів спеціальною рідиною для його змити. Акуратно вбирайте рідина для змити, так як вона може сожержать заборонені хімічні елементи, що способтвуют порушення структури нігтів.

5. У хороших виробників разом з гель-лаком в комплекті йде спеціальна пензлик, за допомогою якої можна рівномірно, тонким шаром наносити гель-лак але поверхню нігтів. Не забудьте так само переконатися, що при попаданні на нього світла від ультрафіолетової лампи, він полемірізуется не довше ніж 30 секунд, що так само і зменшує час роботи майстра.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь