Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги лазерної стоматології

Напевно майже кожен, хто звертався до стоматолога за допомогою в останні кілька років, зустрічав поняття лазерна стоматологія. Однак, не всі точно розуміють, що воно означає і яке значення має при лікуванні зубів. Саме про останніх двох пунктах ми і поговоримо в цій статті.

Для початку давайте дамо визначення цьому поняттю:

«Лазерна стоматологія - це більш сучасна і більш ефективна методика лікування зубів, в т.ч. різних захворювань слизової і пародонта».

А тепер перейдемо до розгляду її переваг в порівнянні попередниками. Отже, в чому ж вони полягають:

Лікування зубів лазером є більш простим і щадним

Лазер - це сучасна альтернатива традиційному скальпелю. У порівнянні з останнім він не зачіпає тканини, є більш точним, ізольованим і акуратним. Відновлення тканин після лазера в клініці Денталика відбувається швидше.

Безболісність операцій

За статистикою більшість з нас бояться відвідувати стоматологів. І це нормально, адже нічого дивного немає в тому, що людина побоюється болю. А як відомо, втручання скальпеля при проведенні стоматологічного лікування і операцій супроводжується не тільки болем, але і кровотечею, використання ж лазера виключає такі явища.

Безпека лікування

Застосування лазера забезпечує безконтактне проведення операцій, тобто виключає потрапляння бактерій і мікроорганізмів на рану, тобто можливість подальшого інфікування.

До речі, на сайті https://doc.ua/ ви можете знайти хорошу стоматологічну клініку вже зараз.

На сьогоднішній день лазер використовується практично у всіх напрямках стоматології, в першу чергу при таких хірургічних операціях, як імплантація і протезування зубів. Також при відбілюванні зубного ряду, лікуванні каналів і ясен. Це дозволяє стоматологам проводити операції на більш високому рівні і з максимальним комфортом для пацієнта.

Лазерна стоматологія з кожним днем ​​набирає все більше популярності, а ми з вами тепер можемо не боятися лікувати зуби.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь